fbpx

Κεντ: «Να πληγώσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Κεντ: «Να πληγώσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League μίλησε σε Μέσο της Σκωτίας ο στόπερ της Χαρτς Φράνκι Κεντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με την Πιτέρμπορο και το αν μπορεί να ανατραπεί το ματς στην Τούμπα:

«Νομίζω ότι πάντα αντλείς από αυτό, ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι ή με ποιον αγωνίζομαι. Έρχεται μόνο με το να παίζω τα παιχνίδια και τις εμπειρίες που είχα. Η Ελλάδα θα είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχω ζήσει στο παρελθόν. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου έπαιξαν σε εχθρική ατμόσφαιρα.

Αυτό (σ.σ η ανατροπή που υπέστη η Πιτέρμπορο) δείχνει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να τον πληγώσουμε.

Είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε πίσω, αλλά είναι ένας στόχος. Μόνο ένα γκολ. Δεν μπορούμε να πάμε εκεί γεμάτοι καταστροφή. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα βγούμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την έκβαση του πρώτου αγώνα:

«Ήταν απογοητευτικό να χάσεις το πρώτο σκέλος. Ήταν προφανώς μικρά περιθώρια. Ακυρώθηκε ένα γκολ  του Σάνκλαντ και μετά πέτυχε ένα από μακριά. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προσπαθήσουμε να το μπλοκάρουμε, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Νιώθω ότι παίξαμε καλά. Μάλλον είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε εκεί.

Ήταν λίγο ξέφρενο αλλά είπαμε ο ένας στον άλλον μετά δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το δείξαμε στην έδρα μας, αλλά δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε τώρα».

Για την ρεβάνς και το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ:

«Υπάρχει ένας στόχος σε αυτό και σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είναι διαφορετικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Αισθάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε διαφορετικό στυλ, γρήγορος στην αντεπίθεση με προσεκτικούς και πειθαρχημένους παίκτες. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε αυτό το επίπεδο.

Νόμιζα ότι ήταν καλή ομάδα, οπότε θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υπήρχε μια μικρή απογοήτευση μετά το πρώτο παιχνίδι αλλά και μια αίσθηση ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου και απομένουν ακόμη 90 λεπτά».

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που έκαναν, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να πάμε εκεί γνωρίζοντας το στυλ παιχνιδιού μας και να επιμείνουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί τα συναισθήματα του παιχνιδιού θα είναι πολύ έντονα.

Ξέρουμε τι διακυβεύεται. Πρέπει απλώς να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση και να τους πάμε το παιχνίδι».

Για τον προσωπικό του αντίπαλο στο ματς, Μπράντον Τόμας, σχολίασε:

«Ήταν αξιοπρεπής, καλή κίνηση και αρκετά δυνατός. Ήταν ένα ακόμη τεστ για μένα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο