fbpx

Γιοβάνοβιτς: «Νιώθουμε πίκρα, αδικήσαμε λίγο τον εαυτό μας» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Νιώθουμε πίκρα, αδικήσαμε λίγο τον εαυτό μας» (vid)

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τη συγκλονιστική του προσπάθεια, και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν γινόταν να κρύψει την πίκρα του. Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά την ήττα 0-1 από την Μπράγκα τόνισε ότι η ομάδα αποκλείστηκε γιατί υστέρησε στο τελείωμα των φάσεων και οι παίκτες αδίκησαν λίγο τον εαυτό τους.

«Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Υπήρχαν οι συνθήκες για να ανατρέψουμε το σκορ. Και στα δυο ματς, αλλά ιδιαίτερα στη ρεβάνς θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Γιοβάνοβιτς και για το αν μέτρησαν οι αποφάσεις στην τελική ενέργεια σημείωσε: «Περισσότερο αυτό. Η Μπράγκα προσπαθούσε με μεγάλες μεταβιβάσεις και προσπαθούσαμε για δεύτερες μπάλες. Είχαμε αρκετές επιθέσεις και φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερες αποφάσεις. Λίγο μεγαλύτερη ψυχραιμία και λίγο καλύτερες αποφάσεις θα έπρεπε να πάρουμε στο τελείωμα των φάσεων».

Για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Σίγουρα μας ικανοποιεί ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο. Οι εμπειρίες από τα τελευταίο δύο παιχνίδια μας αφήνουν μια πίκρα για την εξέλιξη. Σίγουρα επικρατεί απογοήτευση στα αποδυτήρια. Περιμέναμε περισσότερα απόψε, είχαμε μεγάλη υποστήριξη, αλλά δεν παύει ότι ο στόχος μας ήταν η πρόκριση. Κι όταν το χάνεις, αδικώντας λίγο και τον εαυτό σου είναι κάτι που θα μας απασχολήσει για κάποιο διάστημα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8yOS8yMS80N18zMV82NGVlNjc3M2U0MzE2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M48S”,”uploadDate”:”2023-08-29T21:48:53.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cv5cxjbb1m3l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο