fbpx

Μαρινάκης κατά Μπαλτάκου για τον διαιτητή του ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Μαρινάκης κατά Μπαλτάκου για τον διαιτητή του ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην (νέα) επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο έκανε αναφορά στην ευρωπαϊκή πορεία των ελληνικών ομάδων που βάζουν «θεμέλια για καλύτερο μέλλον στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο», ωστόσο, όπως του τονίζει, «δεν μπορεί εσύ, ένας «περαστικός» από αυτό, και οι εντολείς σου, να ναρκοθετείτε το Πρωτάθλημα». Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά και προφανώς ούτε η τελευταία που ο πρόεδρος της λίγκας κάνει επίθεση στον Μπαλτάκο. Οι δύο τους δεν έχουν κανένα σημείο επαφής, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ λόγω θέσης είναι πιο ισχυρός. Το έδειξε στην περίπτωση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ που τον «τελείωσε», παρά την αντίθετη άποψη Μαρινάκη. Το έδειξε και στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, την οποία μπλοκάρει σε πρώτη φάση. Και στην λίγκα γνωρίζουν ότι από την στιγμή που άρχισε το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο καθεστώς της διαιτησίας.

Με την επιστολή του προς τον Μπαλτάκο αυτό που ήθελε να διασφαλίσει ο Μαρινάκης είναι ότι θα ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Οι Big 4 μπορεί να είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους να σφυρίζουν τα παιχνίδια τους ξένοι διαιτητές, αλλά αυτή η συμφωνία τους δεν σημαίνει κάτι για την ΚΕΔ. Ο Στ. Μπένετ είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών και τα αυτιά του, όποτε θέλει, είναι κλειστά και δεν ακούει κανέναν.

Φαίνεται λοιπόν ότι η όλη… φασαρία στις αρχές της εβδομάδας γίνεται για το διαιτητή του ΑΕΚ – Ολυμπιακός που είναι και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Σούπερ Λίγκα 1. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι ο Μπένετ στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όρισε τον Σιδηρόπουλο, αλλά η λίγκα κίνησε γη και ουρανό και τελικά το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν το σφύριξε ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής.

Σταθερά κατά της ΕΠΟ είναι και ο Παναθηναϊκός, όπως φάνηκε και από την αντίδραση της διοίκησης Αλαφούζου στη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Βόλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε σε αυτό το πρωτάθλημα θα βαρεθούμε…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο