fbpx

Βόκολος: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη» (vid)

Βόκολος: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη» (vid)

Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τους τρεις βαθμούς της νίκης ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ο προπονητής της Λαμίας δήλωσε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο αυτά, είναι μόλις η αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά. Κατάθεσαν τη ψυχή τους και έβγαλαν αυτό που τους έχω πει: μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Είναι πολύ νωρίς, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν έχω λόγια γι’ αυτούς. Με πολλή δουλειά καταφέραμε όσα καταφέραμε. Οι προπονητές βρίσκονται για να χάνουν και οι ποδοσφαιριστές για να κερδίζουν. Το κεφάλι κάτω. Είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική. Είναι μεγάλη νίκη, αλλά κάτω το κεφάλι, ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ο Άρης είναι ποιοτικός, ειδικά μεσοεπιθετικά, ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και αξίζαμε αυτή τη νίκη».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8yNy8xOC8zMl8xOV82NGViOTZiMzgyM2I4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M20S”,”uploadDate”:”2023-08-27T18:33:42.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cv3jj05wfu1t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο