fbpx

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Γκολ και θέαμα οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0: Γκολ και θέαμα οι «ερυθρόλευκοι»

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κι έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Ατρόμητου με 4-0, συνδυάζοντάς την με γκολ και πλούσιο θέαμα στη 2η αγωνιστική της Super League.

Να σημειωθεί ότι το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Περιστέρι αλλά επειδή το γήπεδο δεν ήταν ακόμα έτοιμο, ο Ατρόμητος ζήτησε αλλαγή έδρας, αίτημα που έγινε δεκτό.

Με τέσσερις αλλαγές παρουσίασε τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στη Τσουκαρίτσκι. Θέση στην ενδεκάδα πήραν οι Ροντινέι, Ντόη και για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα οι Έσε και Σκάρπα.

Για τον Ατρόμητο αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αφού το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε αναβληθεί λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «πράσινων».

Ο Ολυμπιακός μπήκε με πολλή ενέργεια κι ένταση στο ματς και πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους αλλά στο 13’ σε ένα λάθος γύρισμα του Φορτούνη ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, αφού ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Ρομπάιγ. Όμως οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στο ματς και σφυροκόπησαν την περιοχή του Ατρομήτου οι παίκτες του οποίου δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα. Ετσι στο 32’ από σουτ του Κίνι η μπάλα κόντραρε στα σώματα, εκεί πετάχτηκε ο Μασούρας και με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απελευθερώθηκαν εντελώς και πίεσαν ασφυκτικά για ένα δεύτερο γκολ. Στο 33’ ο Τσιντώτας έσωσε σουτ του Φορτούνη και στο 34’ ο Ελ Κααμπί από γύρισμα του Μασούρα πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και δικαιώθηκαν στο 45’. Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου η μπάλα κατέληξε στον Καμαρά που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 48’ ο Μασούρας επωφελήθηκε από τις κόντρες και με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0 με το δεύτερο δικό του γκολ στο ματς. Το παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό και στο 54’ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Βέργο αλλά μετά τον έλεγχο του VAR το ματς συνεχίστηκε. Στο 63’ από έξοχη πάσα του Ροντινέι ο Μπιέλ σημάδεψε το δοκάρι του Τσιντώτα.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό παρά τις αλλαγές και στο 77’ ο Τσιντώτας απέκρουσε δυνατό σουτ του Αλεξανδρόπουλου και ο Κίνι που πήρε το ριμπάουντ με νέο σουτ έκανε το 4-0. Τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους, το σουτ του Μπιέλ από γύρισμα του Μπρνιτς που έσωσε ο Τσιντώτας.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Τσιντώτα (αποβλήθηκε στη τελευταία φάση του αγώνα με 2η κίτρινη κάρτα), Φρίντγιονσον, Ασεβέδο, Καμαρά, Αθανασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Έσε, Καμαρά (72’ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης (57’ Καρβάλιο), Σκάρπα (83’ Μπρνιτς), Μασούρας (57’ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (72’ Ελ Αραμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης (58’ Αθανασίου), Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Φριντζόνσο, Γιουμπιτάνα (58’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (72’ Τριμάτης), Βέργος (66’ Ανγκιέλσκι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο