fbpx

Αλμέιδα: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά η μπάλα δεν έμπαινε»  

Αλμέιδα: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά η μπάλα δεν έμπαινε»  

Στην αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό χωρίς ωστόσο, να βγάζει απογοήτευση για το αρνητικό ξεκίνημα των πρωταθλητών στη φετινή λίγκα. «Ξεκινήσαμε το ματς από το… 2ο λεπτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα. Έπειτα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Χάσαμε ακόμη και πέναλτι». 

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ακόμα: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα. Δεν υπήρχε έλλειψη σύνδεσης. Υπήρχαν κάποια λάθη αλλά δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Κάναμε αυτά τα λάθη γιατί ήμασταν απεγνωσμένοι να επιτεθούμε. Αυτό θα μας βοηθήσει ωστόσο, γιατί είμαστε οι νταμπλούχοι και πρέπει να δίνουμε πάντα περισσότερα». 

Ο Αλμέιδα εκτίμησε ότι το κακό αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει την προσπάθεια στη ρεβάνς της Τετάρτης με την Αντβέρπ και σε ερώτηση για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες επισήμανε: «Αν το σκεφτούμε ότι έχουμε φτάσει κοντά στις 40 φορές στο αντίπαλο τέρμα και έχουμε πολύ άγχος και… ανησυχία. Θέλουμε να βάλουμε γκολ… πριν σουτάρουμε. Ξέρω ότι μπορεί να διορθωθεί. Πρέπει να το δουλέψουμε παραπάνω. Βρίσκω θετικό ότι δημιουργείς φάσεις, αλλά αυτό το αλλάζει πολλές φορές και δεν έχει επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η ικανότητα του αντιπάλου ή η έλλειψη συγκέντρωση από εμάς. Χάσαμε απόψε μέχρι και πέναλτι. Ο αντίπαλος ξεκίνησε και είχε φάση στα 10 δευτερόλεπτα. Και στην επόμενη φάση βάζει γκολ! Έπειτα προσπαθήσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Ήμασταν 0-1 και ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά. Έπειτα δημιουργήσαμε πολλές και ξεκάθαρες φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δείχνοντας και τη φιλοσοφία του ο Αλμέιδα είπε ακόμα: «Δίνω αξία στα λάθη μας. Όταν ήμουν οπαδός μιας ομάδας, ήμουν και στα καλά και στα κακά. Στα καλά τη στήριζα και στα κακά ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι το πνεύμα που προσπαθώ να φέρω στους παίκτες μου μέχρι την τελευταία ημέρα που θα προπονώ. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα όλοι ψάχνουν φταίχτες. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα. Θα επιμείνουμε να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας όπως κάναμε και την περσινή χρονιά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο