fbpx

Το προφίλ του Λίλο που μπήκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Το προφίλ του Λίλο που μπήκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής (25/8), γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο (26/8, 20:00).

Στην 23αδα, υπήρχε ένα όνομα -έκπληξη, στην θέση των γκολκίπερ. Πρόκειται για το όνομα του Κλίντμαν Λίλο, ο οποίος αντικατέστησε τον Λοντίγκιν που ταλαιπωρείται από ίωση.

To Apexsports, σκιαγραφεί την έως τώρα πορεία του 20χρονου γκολκίπερ

Ο νεαρός πορτιέρο του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου τυχαίο όνομα, αφού αγωνίζεται στην εθνική Αλβανίας Κ21, ήταν αναντικατάστατος στα ματς του Παναθηναϊκού Κ19 τόσο στο πρωτάθλημα της Ελλάδας αλλά και στο UEFA Youth League και έχει ανέλθει στον Παναθηναϊκό Β’ εδώ και λίγο διάστημα.

Στο UEFA Youth League, όπου η Κ19 του Παναθηναϊκού έκανε μια πολύ καλή πορεία, φτάνοντας μια ανάσα από τους “16” , ο Λίλο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στην ομάδα των πρασίνων άπαντες γνωρίζουν τα προσόντα του 20χρονου γκολκίπερ, ο οποίος έχει ύψος 1.90, έχει ήδη 14 clean sheets και ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League.

Με την Κ19 έχει καταγράψει 29 συμμετοχές, ενώ από όταν μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό Β’ πριν λίγο καιρό, μετράει 2 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο