fbpx

Πέντε καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Κατσουρή στη Ν. Φιλαδέλφεια

Πέντε καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Κατσουρή στη Ν. Φιλαδέλφεια

Στην ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται οι καρατομήσεις για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξαν στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Συγκεκριμένα, πέντε ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί μετακινούνται από τις θέσεις τους, αφού εντοπίστηκαν ευθύνες, κατά τη διάρκεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ηδη έχουν αλλάξει πόστο άλλοι εφτά αστυνομικοί που πιάστηκαν στον… ύπνο από το «ντου» των Κροατών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Ανακοινώνεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι -κατ’ εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 100/2003 και ενώ διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση (η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα συμπεράσματά της θα ανακοινωθούν, μετά την περάτωσή της, το προσεχές χρονικό διάστημα) για την πλήρη και σε βάθος διερεύνηση περιστατικού συμπλοκής μεταξύ οπαδών, το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων- εντοπίστηκαν ευθύνες στην πορεία της διερεύνησης της υπόθεσης και ως εκ τούτου μετακινούνται -σε συνέχεια των άλλων επτά μετακινήσεων που έγιναν στις 8 Αυγούστου 2023- πέντε Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (δύο Ταξίαρχοι και τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές), μέχρι τη λήψη της οριστικής απόφασης από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο