fbpx

Παναθηναϊκός: “Έδεσε” για ακόμη μια σεζόν τον Λιαρόπουλο

Παναθηναϊκός: “Έδεσε” για ακόμη μια σεζόν τον Λιαρόπουλο

Στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού παραμένει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Λιαρόπουλος, με το “τριφύλλι” να ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 25χρονο παίκτη.

Η ανακοίνωση των “πρασίνων” αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Λιαρόπουλο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας , την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο Σύλλογος συμφώνησε με έναν από τους πλέον διακριθέντες παίκτες πέρυσι και τον διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του για την πρώτη σεζόν της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 25χρονος έχει πλούσιο βιογραφικό και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 2016 αγωνιζόταν στον Υπερίωνα και μάλιστα ήταν εκ των πρώτων σκόρερ στο πρωτάθλημα των εφήβων.

Κατόπιν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κόμπρας ενώ εν συνεχεία έπαιξε στην ΑΕΚ.Την σεζόν 2020-2021 εντάχθηκε στο ρόστερ της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν με την Αθήνα 90΄, μέχρι να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Λιαρόπουλος ανέφερε: “Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό και τη φετινή χρονιά.

Οι στόχοι της νέας σεζόν είναι εντελώς διαφορετικοί από την προηγούμενη και εμείς είμαστε εδώ σαν μια μεγάλη οικογένεια να τα φέρουμε εις πέρας και να κάνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού περήφανο και για αυτό το τμήμα”».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο