fbpx

Αγγλία-3η αγωνιστική: Ντέρμπι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Αγγλία-3η αγωνιστική: Ντέρμπι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον -από πλευράς ονομάτων τουλάχιστον- παιχνίδι για την 3η αγωνιστική, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 25-27 Αυγούστου η Premier League. Εκεί η Νιούκαστλ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (27/8, 18:30) τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, στην αναμέτρηση με την οποία «πέφτει η αυλαία» της 3ης ημέρας, με τους δύο «μονομάχους» να χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση… βολής από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για το νέο Champions League, οπότε είναι σημαντικό να πάρουν τη νίκη σε τέτοια παιχνίδια, προκειμένου να δηλώσουν την… πρόθεσή τους ότι θα «κυνηγήσουν» μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «καρακάξες» προέρχονται από την ήττα 1-0 από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι «κόκκινοι» επιβλήθηκαν 3-1 της Μπόρνμουθ.

Στο μεταξύ, εντός έδρας αγωνίζονται οι δύο από τις τρεις ομάδες που «συγκατοικούν» στην κορυφή της κατάταξης. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Φούλαμ με στόχο το «3 στα 3», ενώ το απόλυτο της συγκομιδής θα επιδιώξει να διατήρησει και η Μπράιτον που φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου, με τα «σφυριά» να προέρχονται από νίκη (3-1) επί της Τσέλσι. Από την πλευρά της, η -κάτοχος του τίτλου- Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν».

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες φιλοξενώντας τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ η Τσέλσι φιλοξενεί αύριο (25/8, 22:00) τη «νεοφώτιστη» Λούτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στην αναμέτρηση με την οποία «ανοίγει η αυλαία» της 3ης ημέρας.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Τσέλσι-Λούτον 25/8

Μπόρνμουθ-Τότεναμ 26/8

Άρσεναλ-Φούλαμ 26/8

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 26/8

Έβερτον-Γουλβς 26/8

Μάντσεστερ Γ.-Νότιγχαμ Φόρεστ 26/8

Μπράιτον-Γουέστ Χαμ 26/8

Μπέρνλι-Άστον Βίλα 27/8

Σέφιλντ Γιουν.-Μάντσεστερ Σίτι 27/8

Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 27/8

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο