fbpx

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (2/8) στην Ελλαδα ο Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (2/8) στην Ελλαδα ο Μεϊτέ

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα προκειμένου ο 29χρονος μέσος, Σουαλίχο Μεϊτέ, να φορέσει την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Μάλιστα, ο Γάλλος χαφ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, αναμένεται να “προσγειωθεί” γύρω στις 15:30 το Σάββατο (26/8) στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Στη συνέχεια θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθούν τα τυπικά της παραχώρησής του στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενσωματωθεί στο σύνολο του Λουτσέσκου τις επόμενες ημέρες.

Ο Μεϊτέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους “αετούς της Λισσαβόνας” ως το καλοκαίρι του 2026, θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους “ασπρόμαυρους” για τη σεζόν 2023/24. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, η οποία εκτιμάται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μεϊτέ αγωνίστηκε στη Serie A της Ιταλίας με τη φανέλα της Κρεμονέζε – η οποία εν τέλει υποβιβάστηκε – δίνοντας 2 ασίστ σε 35 ματς. Να υπογραμμιστεί πως προ διετίας, η Μπενφίκα είχε δώσει 6 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα για να πάρει τον Μεϊτέ, ο οποίος εσχάτως απέρριψε πρόταση της Ελλάς Βερόνα για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο