fbpx

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Μεϊτέ (vid)

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Μεϊτέ (vid)

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως πλησιάζει σε μια σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση με τον θηριώδη 29χρονο μέσο της Μπενφίκα, Σουαλίχο Μεϊτέ.

Και αυτό διότι, ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την προσφορά του για το «ενοίκιο» του παίκτη την προσεχή σεζόν, με τη συμφωνία να μοίαζει θέμα χρόνου.

Πρόκειται για 29χρονο Γάλλο χαφ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «αετούς της Λισσαβόνας» ως το καλοκαίρι του 2026. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Serie A της Ιταλίας με τη φανέλα της Κρεμονέζε – η οποία εν τέλει υποβιβάστηκε – δίνοντας 2 ασίστ σε 35 ματς.

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιντ, δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Μεϊτέ και ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να τον κάνει δικό του για τη σεζόν 2023/24 με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας το συμβόλαιο του ύψους 1,87μ. μέσου.

Στη σχετική συμφωνία, εφόσον ολοκληρωθεί, θα μπει και οψιόν απόκτησης του Μεϊτέ από τον ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι. Να υπογραμμιστεί πως προ διετίας, η Μπενφίκα είχε δώσει 6 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα για να πάρει τον Μεϊτέ, ο οποίος εσχάτως απέρριψε πρόταση της Ελλάς Βερόνα για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο

Εφόσον όλα κυλήσουν θετικά για τον ΠΑΟΚ, ο Μεϊτέ θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα, προσφέροντας μια πολύτιμη λύση στη μεσαία γραμμή, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο