fbpx

Βέρμπιτς: «Περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά θέλουμε και ομίλους»

Βέρμπιτς: «Περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά θέλουμε και ομίλους»

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (23/8, 22:00) πρώτου αγώνα με την Μπράγκα στο «Estadio Municipal de Braga», ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν να φτάσουν στους ομίλους του Champions League.

«Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά όταν έχεις φτάσει μέχρι τα play off του Champions League θέλεις να συμμετάσχεις σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση. Οι παίκτες παίξαμε κόντρα στη Μαρσέιγ το ίδιο όπως με την Ντνίπρο και προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας» τόνισε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε για το τι κρατάει και τι πετάει από τα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών:

«Νομίζω και στους δύο γύρους ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ματς. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι καλός συνέχεια. Πρέπει να είσαι στο καλύτερο επίπεδό σου και να είσαι αφοσιωμένος. Να είσαι εκεί και σε εγρήγορση ό,τι κι αν γίνεται».

Όσο για το ποιο θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα στην Πορτογαλία; «Χωρίς το εκτός έδρας γκολ, είναι τελείως διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε στον αγώνα καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η Μπράγκα είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα δούμε αύριο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο