fbpx

Γκρίνγουντ: «Δεν θα ενοχλήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Ετοιμάζομαι να φύγω»

Γκρίνγουντ: «Δεν θα ενοχλήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Ετοιμάζομαι να φύγω»

Ο Μέισον Γκρίνγουντ, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους που δεν θα συνεχίσει να είναι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι θα με κρίνουν εξαιτίας αυτών που έχουν δει και ακούσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξέρω ότι οι άνθρωποι θα σκεφτούν το χειρότερο.

Μεγάλωσα για να ξέρω ότι η βία ή η κακοποίηση σε οποιαδήποτε σχέση είναι λάθος, δεν έκανα τα πράγματα για τα οποία κατηγορήθηκα και τον Φεβρουάριο απαλλάχτηκα από όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο, αποδέχομαι πλήρως ότι έκανα λάθη στη σχέση μου και αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης μου για τις καταστάσεις που οδήγησαν στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαθαίνω να κατανοώ τις ευθύνες μου για να δώσω το καλό παράδειγμα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και επικεντρώνομαι στη μεγάλη ευθύνη του να είμαι πατέρας, καθώς και καλός συνεργάτης.

Η σημερινή απόφαση ήταν μέρος μιας διαδικασίας συνεργασίας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οικογένειάς μου και εμένα. Η καλύτερη απόφαση για όλους μας, είναι να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα μακριά από το Ολντ Τράφορντ, όπου η παρουσία μου δεν θα αποσπάσει την προσοχή του συλλόγου. Ευχαριστώ τον σύλλογο για την υποστήριξή του από τότε που μπήκα σε ηλικία επτά ετών. Θα υπάρχει πάντα ένα κομμάτι μου που είναι η Γιουνάιτεντ.

Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στην οικογένειά μου και σε όλους τους αγαπημένους μου για την υποστήριξή τους, και τώρα εναπόκειται σε εμένα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι γύρω μου. Σκοπεύω να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως καλός πατέρας, καλύτερος άνθρωπος και να χρησιμοποιήσω τα ταλέντα μου με θετικό τρόπο εντός και εκτός γηπέδου»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο