fbpx

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0: Αγχωτική νίκη απέναντι σε 10 «λιοντάρια»

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0: Αγχωτική νίκη απέναντι σε 10 «λιοντάρια»

Ποδαρικό με το δεξί έστω και δύσκολα έκανε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στο άδειο από φιλάθλους «Καραϊσκάκη» λόγω τιμωρίας από πέρσι, ο οποίος νίκησε 2-0 τον πολύ καλό Πανσερραϊκό που αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό, ενώ έχασε και πέναλτι στο 0-0!

Ο Μαρτίνεθ θέλησε να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό μετά το ματς με τη Γκενκ και προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αφήνοντας στον πάγκο τους Φορτούνη, Φρέιρε, Ιμπόρα, Ελ Κααμπί και Κίνι.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής μέσω VAR του Χάγιεκ που ανέτρεψε τον Μπιελ ο οποίος έμπαινε μόνος του στη περιοχή από λάθος γύρισμα του Γκοτζαμανίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αμέσως τα ηνία του αγώνα και στο 9’ ο Καρβάλιο σημάδεψε το δοκάρι του Χόβαν. Λίγο αργότερα ο Μασούρας έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες (21’ και 25’) αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ο Πανσερραϊκός μαζεύτηκε μέσα κι έξω από την περιοχή του και άφησε τους γηπεδούχους να κάνουν σέντρες που καθάριζαν εύκολα οι αμυντικοί των «λιονταριών». Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση και ανησύχησαν κάποιες στιγμές τους Πειραιώτες.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε τρεις αλλαγές για να κάνει τον Ολυμπιακό πιο γρήγορο όμως στο 53’ ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι μέσω VAR σε χέρι του Καμαρά στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αλεξιτς κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Οι οποίοι απείλησαν πάλι στο 60’ με τον Ντάνκερλουι τη στιγμή που ο αγχωμένος Ολυμπιακός ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο…

Τελικά στο 63’ από μια επίθεση διαρκείας ο Ροντινέι βρήκε τον Μπιελ στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο οποίος κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Το γκολ έδιωξε το άγχος των «ερυθρολεύκων» που πίεσαν για 2ο γκολ αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Σερραίων και απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ του Σκάρπα. Τελικά στο 87’ ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πεταυράκη και ο Ελ Αραμπί εδραίωσε τη νίκη κάνοντας το 2-0.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος απέβαλε τον Χάγιεκ και «κιτρίνισε» τους Καρβάλιο, Ρέτσο, Σκάρπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ραμόν (46’ Κίνι), Καμαρά (76’ Ιμπόρα), Αλεξανδρόπουλος (58’ Φορτούνης), Καρβάλιο (46’ Σκάρπα), Μασούρας (46’ Ελ Κααμπί), Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Θυμιάνης, Στάικος (76’ Ουεντραόγκο), Πηλέας (76’ Μασκανάκης), Μούργος (38’ Τόμας), Χατζηστραβός (58’ Αυλωνίτης) , Άλεξιτς (58’ Γούλερι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο