fbpx

Φαν Μπόμελ: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΚ»

Φαν Μπόμελ: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στην Αμβέρσα για το πρώτο σκέλος των playoffs του Champions League.

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ένωση, στάθηκε στο ότι κανείς στην ομάδα του δεν περίμενε να φτάσει μέχρι εδώ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Συγκεκριμένα, ο Φαν Μπόμελ είπε τα εξής: «Δεν περιμέναμε ότι θα είμαστε εδώ πέρυσι, όταν ξεκίνησε η σεζόν. Δυστυχώς δεν προκριθήκαμε πέρυσι στο Conference League και το Champions League έμοιαζε να είναι πολύ μακριά. Αλλά τώρα έχουν την ευκαιρία να βάλουμε τους εαυτούς μας στο χάρτη».

Για την ΑΕΚ: «Τους έχουμε ήδη δει λίγες φορές και τους ξέρουμε καλά. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, που έχει χρόνια εμπειρίας στην Ευρώπη. Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να δουλεύουμε ως ομάδα».

Για τον Άβιλα, ο οποίος πηγαίνει στον Άγιαξ: «Σίγουρα ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σχετικά αργά, αλλά από την άλλη αυτό είναι το καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ότι δηλαδή είχαμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε και τον Άβιλα και τον Πάτσο για καλά χρήματα. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση να μπορούμε να πούμε όχι σε τέτοια ποσά. Αλλά δεν μας αγχώνει αυτό. Για το Βέλγιο αυτά τα ποσά είναι μεγάλα, στην Ευρώπη δίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι ικανότητες του Γκάστον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο