fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Νίκη για τους Γιαννιώτες κόντρα στους αγχωμένους νεοφώτιστους (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Νίκη για τους Γιαννιώτες κόντρα στους αγχωμένους νεοφώτιστους (vid)

Σε ένα ματς που παίχτηκε σε δύο ημέρες, λόγω βλάβης του φωτισμού, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα (3-0) κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία εμφανίστηκε με αρκετό άγχος στην πρεμιέρα της.

Το ματς:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκε δυναμικά κόντρα στους νεοφώτιστους και είχε τον πλήρη έλεγχο της ροής του αγώνα και μάλιστα από τα πρώτα λεπτά δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Η Κηφισιά δεν μπορούσε να αντιδράσει και άφηνε τον ΠΑΣ να κάνει το παιχνίδι του, αφού είχε συντριπτική κατοχή και στο 31ο λεπτό, το πλήρωσε αφού είδε τον Πέδρο Κόντε να ευστοχεί απο τα 11 βήματα και έκανε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος βρήκε την Κηφισιά ξανά σε ρόλο αμυνόμενου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διπλασιάζει νωρίς τα τέρματα του ξανά με το Πέδρο Κόντε που έκανε το 2-0 στο 53′.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου, ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και είχε φέρει το ματς στα μέτρα του χωρίς να νιώθει κάποια πίεση από την Κηφισιά που είχε μηδέν τελικές στην αντίπαλη εστία.

Στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ο Γκάρο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς για τη σεζόν.

Γκολ:
Κόντε 31′ (ΠΕΝ), 53′, Γκάρο 90+8′

Κόκκινες Κάρτες:
Καραχάλιος 82′

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέϊμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος (43′ Τσαούσης), Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (74′ Λιάσος), Παμλίδης, Τζίμας (83′ Γκάρο), Κόντε (84′ Ροζέρο)

Κηφισιά (Αναστάσιου): Κρίστινσον, Μασούρας, Αγκμπενιένου, Καπάν, Βαφέας, Σάκιτς, Ιπαλίμπο(46′ Σάντος) Αντούνες (83′ Πρίτσας) Τετέ, Αντερέγκεν (46′ Νίνης), Οτζέγκοβιτς

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο