fbpx

ΟΦΗ-Αρης 3-2: Ο Νέιρα του χάρισε το τρίποντο (vid)

ΟΦΗ-Αρης 3-2: Ο Νέιρα του χάρισε το τρίποντο (vid)

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Αρη στις καθυστερήσεις στην πρεμιέρα της Super League και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τον ΟΦΗ να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά κενά του Αρη και να ανοίγει το σκορ στο 17′ με τον Ντίκο. Δύο λεπτά μετά, ο Αρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αφού η κεφαλιά του Πάλμα βρήκε το δοκάρι του Μανδά. Ομως τα λάθη των φιλοξενούμενων αξιοποίησε ο ΟΦΗ με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο 38′ από λάθος διώξιμο του Μοντόγια ο Θοράρινσον με σουτ έκανε και το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πάλι άμεσα και στο 40′ ο Λαμπρόπουλος έσωσε στη γραμμή σουτ του Μορόν. Ομως στο επόμενο λεπτό από γύρισμα του Μοντόγια ο Μορόν πλάσαρε σωστά και έβαλε ξανά τον Αρη στο παιχνίδι (2-1).

Στο 2ο μέρος ο Αρης βγήκε πιο μπροστά για να ισοφαρίσει ενώ ο ΟΦΗ έψαξε τις αντεπιθέσεις. Στο 59’ από εκτέλεση φάουλ του Πάλμα ο Μανδάς έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 63’ ο Αρης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση αφού πρώτα χρειάστηκε σχεδόν τετράλεπτoς έλεγχος από το VAR μέχρι να κατακυρωθεί το γκολ του Φαμπιάνο (67’), ο οποίος τελικά δεν ήταν οφσάιντ στην προβολή που έκανε μετά από σέντρα του Πάλμα (2-2).

Στη συνέχεια ο ρυθμός χάλασε με την κούραση των παικτών και τα πολλά φάουλ. Ομως στο 86’ ο Πάλμα με έξυπνη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα για 2η φορά στο δοκάρι του Μανδά. Οι Κρητικοί πάντως δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Μοσκέρα βρήκε τον Νέιρα στη μικρή περιοχή που πλάσαρε εύστοχα κι έγραψε το τελικό 3-2. Λίγο πριν τη λήξη ο Οντουμπάτζο έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ σε κενή εστία του Φελίπε.

Ο διαιτητής Μανούχος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καρό, Φεράρι, Γκαγιέγκος, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Λάρσον, Πασαλίδη.

ΟΦΗ: Μανδάς, Θοράρινσον (83’ Αμπάντα), Λαμπρόπουλος, Καρό (75’ Πασαλίδης), Βούρος, Λάρσον, Γκαγέγκος, Μεγιάδο, Μπάκιτς (83’ Νέιρα), Τοράλ (61’ Μοσκέρα), Ντίκο (75’ Φελίπε).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ (46’ Ντουκουρέ), Ρουπ (80’ Ζαμόρα), Νταρίντα (90’+1’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα, Κάρλσον (80’ Τζούρασεκ), Μορόν.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Άρης 3-2 |HIGHLIGHTS”,”description”:”ΟΦΗ – Άρης 3-2 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8yMC8xOC81Nl8zOV82NGUyNjFlN2RhMzAzLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M15S”,”uploadDate”:”2023-08-20T18:59:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuxlnlaklxox”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο