fbpx

ΑΕΚ: Συγκλονιστικός Αλμέιδα – Η δήλωση και η κίνηση με τη φανέλα του Μιχάλη (vid)

ΑΕΚ: Συγκλονιστικός Αλμέιδα – Η δήλωση και η κίνηση με τη φανέλα του Μιχάλη (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην ενότητα που υπάρχει στην ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την πρόκριση στα play offs του Champions League, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Κατσουρή.

Μετά το τέλος βέβαια της αναμέτρησης, ο Αργέντινος τεχνικός προχώρησε σε μια συγκλονιστική κίνηση, σηκώνοντας στα ουράνια τη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ | Ο Αλμέιδα σηκώνει στα ουράνια τη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη”,”description”:”ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ | Ο Αλμέιδα σηκώνει στα ουράνια τη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8xOS8yMS8wMV81OV82NGUxMmRjNzQ4NjUxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M54S”,”uploadDate”:”2023-08-19T21:01:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuwtnynpmxzd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν θα έγραφε ένα τέτοιο σενάριο για την ΑΕΚ: «Θα το έγραφα, αλλά όχι να υποφέρουμε τόσο πολύ. Αυτό είναι το πάθος που έχουμε και μια επίδειξη ότι ποτέ δεν τα παρατάμε, έχοντας απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την πνευματική δύναμη της ομάδας και τη στήριξη του κόσμου: «Έχει να κάνει με την ενότητα. Είμαστε όλοι μαζί. Όσοι είμαστε εδώ μέσα, όσοι είναι έξω, όσοι είναι στον ουρανό, είμαστε όλοι μαζί»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο