fbpx

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τι άλλο να κάνει ο Λιβάκοβιτς – Η επική εμφάνιση του Κροάτη τερματοφύλακα (vid)

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τι άλλο να κάνει ο Λιβάκοβιτς – Η επική εμφάνιση του Κροάτη τερματοφύλακα (vid)

Η ΑΕΚ γύρισε από την κόλαση του 0-2, στον… παράδεισο του 2-2, τέζαρε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Ωστόσο, μέχρι και το γκολ του Βίντα, υπήρχε ένα… τέρας στην εστία των Κροατών, που ακούει στο όνομα Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Ο διεθνής με την «Χρβάτσκα» τερματοφύλακας έπιανε… τα πάντα, κρατώντας πολλές φορές μόνος του, την ομάδα του όρθια στην «OPAP Arena».

Δείτε την επική εμφάνισή του:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τα έκανε (σχεδόν) ΟΛΑ | Η μυθική, αλλά όχι αρκετή εμφάνιση του Λιβάκοβιτς”,”description”:”Η μυθική, αλλά όχι αρκετή εμφάνιση του Λιβάκοβιτς, στο πιθανότατα τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8xOS8yMS81MF8zNl82NGUxMzkyY2I5NjM5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M1S”,”uploadDate”:”2023-08-19T21:52:02.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuwu6arw960h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο