fbpx

Για την πρόκριση στη Ν. Φιλαδέλφεια με την Ντιναμό η ΑΕΚ – Η ώρα και το κανάλι του ματς

Για την πρόκριση στη Ν. Φιλαδέλφεια με την Ντιναμό η ΑΕΚ – Η ώρα και το κανάλι του ματς

Έτοιμη και πάνοπλη είναι η ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-2 του πρώτου αγώνα στο «Μάξιμιρ», και να προκριθεί στα play off του Champions League.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο (19/8) στις 21:45 το βράδυ, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD. Άπαντες διαθέσιμοι για τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ μάλιστα επανέρχεται στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Σε περίπτωση που η «Ένωση» πάρει την πρόκριση στην κατάμεστη «OPAP Arena», τότε το τελευταίο εμπόδιό της για τους “χρυσοφόρους” ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι η Άντβερπ, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Αμβέρσα και τον επαναληπτικό στην Αθήνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο