fbpx

Λουίς Ενρίκε:«Εμπαπέ και Ντεμπελέ έτοιμοι να ξεκινήσουν»

Λουίς Ενρίκε:«Εμπαπέ και Ντεμπελέ έτοιμοι να ξεκινήσουν»

Οι επιθετικοί της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι να ξεκινήσουν στον εκτός έδρας αγώνα στη Ligue 1 με την Τουλούζ, δήλωσε σήμερα (18/8) ο Λουίς Ενρίκε.

Ο Μπαπέ επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα, μετά την απομάκρυνσή του επειδή δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Παριζιάνους.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τις τελευταίες πέντε σεζόν παρακολούθησε την ισοπαλία 0-0 με τη Λοριάν από την κερκίδα μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα για 50,4 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Κιλιάν είναι σε εξαιρετική φόρμα, έχει μεγάλη επιθυμία, πολύ καλή ψυχική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κιλιάν», είπε ο Λουίς Ενρίκε στους δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ντεμπελέ είναι έτοιμος να παίξει «από το πρώτο λεπτό», αλλά παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος πρέπει να ενισχύσει την επίθεση του, μετά τις αναχωρήσεις των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

«Πρέπει ακόμα να την ενισχύσουμε γιατί είναι η γραμμή όπου είχαμε τις λιγότερες αφίξεις, αλλά έχουμε», είπε.

Για την αποχώρηση του Νεϊμάρ τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν μια καλή απόφαση για όλους. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη συμπεριφορά που έδειξε από τότε που ήρθα. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο Λουίς Ενρίκε είπε επίσης ότι δεν έχει επιλέξει ακόμη τον αρχηγό της ομάδας, αφήνοντας αυτή την απόφαση στην ομάδα του:

«Είναι πολύ απλό, δεν επιλέγω εγώ τον αρχηγό, επιλέγουν οι παίκτες. Συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα», είπε.

«Υπάρχουν τέσσερις αρχηγοί, είναι κάτι που ορίζεται από τους παίκτες, όχι από τον προπονητή, θέλω αυτός , όποιος κι αν επιλέξουν οι παίκτες, να είναι αρχηγός τους, όχι αρχηγός μου».

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αμυντικός Μαρκίνιος πρόκειται να διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, όπως τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο