fbpx

Ντιναμό Κιέβου-Άρης 2-1 (6-5 στα πεν.): Χαμένη ευκαιρία

Ντιναμό Κιέβου-Άρης 2-1 (6-5 στα πεν.): Χαμένη ευκαιρία

Ο Άρης προηγήθηκε στο Βουκουρέστι, η Ντιναμό Κιέβου έφερε τούμπα το ματς, οι «κίτρινοι» είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν την πρόκριση τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στην παρατάση, με τον Οντουμπάτζο να είναι ο μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι για την ομάδα του.

Έτσι ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στα πλέι οφ του Conference League, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεξήχθη στη «Σούπερμπετ Αρένα-Γκιουλέστι» του Βουκουρεστίου, ενώ στον επόμενο γύρο η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπεσίκτας.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν κακό με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά τους. Ο Άρης ευτύχησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς το 39΄. Ο Κάρλσον κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Πάλμα, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Τζούρασεκ, που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους».

Η χαρά της ελληνικής ομάδας, όμως κράτησε μόλις 7 λεπτά, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Σίντορτσουκ έκανε το γέμισμα για τον Βολόσιν, που με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντιναμό ήταν πιο αποφασιστική και κυνήγησε μέχρι τέλους το τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Αυτό ήρθε στο 85ο λεπτό όταν μετά από γέμισμα ο Καραβάεφ εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι ο Φεράρι άργησε να αντιδράσει και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1 για τους τυπικά γηπεδούχους.

Η ελληνική ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν μετά από κόρνερ του Ματαρίτα, ο Φαμπιάνο έπιασε την κεφαλιά από πολύ ευνοϊκή θέση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπούστσαν.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Άρης έδειξε πιο φρέσκος και είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σημειώσει ένα τέρμα. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο καθώς ο Πάβιτσιτς υπέπεσε σε φάουλ, δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του στο παιχνίδι και αποβλήθηκε.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Μπράζκο 1-0
Φαμπιάνο 1-1
Αντριέφσκι 2-1
Μενέντεζ Απέκρουσε ο Μπούστσαν
Ντιαλό 3-1
Ρουπ 3-2
Πάρις Απέκρουσε ο Χουτεσιώτης
Φεράρι 3-3
Μπενίτο 4-3
Χριστοδουλόπουλος 4-4
Ντίαμτσουκ 5-4
Ζαμόρα 5-5
Ντούμπιντσακ 6-5
Οντουμπάτζο Άουτ

Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισχάμερ (Αυστρία)

Κίτρινες: Σιρότα, Αντριέβσκι – Πάβισιτς, Πάλμα, Ματαρίτα, Οντουμπάτζο

Κόκκινη : Πάβισιτς (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Τίμτσουκ (72΄ Καραβάεφ), Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο (106΄ Άντονι Πάρις), Σίντορτσουκ (72΄ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72΄ Αντριέβσκι), Βολόσιν (81΄ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βανάτ (106΄ Μπενίτο)

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια (59΄ Μενέντεθ), Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (59΄ Ρουπ), Ζουλ, Νταρίντα (75΄ Πάβισιτς), Κάρλσον, Μορόν (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (82΄ Ματαρίτα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο