fbpx

La Liga: Δυνατή πρεμιέρα στο Μπιλμπάο για τη Ρεάλ (2-0)

La Liga: Δυνατή πρεμιέρα στο Μπιλμπάο για τη Ρεάλ (2-0)

Έστησε …πάρτι σε έδρα, που συνήθως τη δυσκολεύει, η Ρεάλ Μαδρίτης κι έκανε ιδανική πρεμιέρα στη La Liga. Με γκολ από το πρώτο ημίχρονο επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-0 βρίσκοντας και την άμεση …παρηγοριά στον σοβαρότατο τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά.  

Ο Λούνιν πήρε τη θέση του άτυχου τερματοφύλακα, ενώ ο Μπέλιγχαμ συστήθηκε με σπουδαία εμφάνιση στο ισπανικό κοινό. Η Ρεάλ κυριάρχησε και στο δεύτερο μέρος απλά έκανε διαχείριση του πλεονεκτήματος.

H ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη στο Σαν Μαμές μέσα σε λίγα λεπτά. Άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με χαμηλό σουτ του Ροντρίκο μέσα από την περιοχή. Στο 36′ ο Αλάμπα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, με τον Μπέλιγχαμ να πιάνει υπέροχο πλασέ στην κίνηση «γράφοντας» το 0-2 για τη Ρεάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι έριξαν ταχύτητα, έδωσαν χώρους στην Μπιλμπάο, όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες τους. Κι ο Λούνιν όταν χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με επιτυχία.

Αγωνία υπάρχει στη Ρεάλ για τον τραυματισμό του Μιλιτάο. Στο 50’ Αντσελότι υποχρεώθηκε να τον κάνει αλλαγή, καθώς τραυματίστηκε μόνος του πέφτοντας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Οι πρώτες πληροφορίες δεν ήταν καλές και οι Ισπανοί κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ουνάι Σιμόν – Ντε Μάρκος, Παρέδες, Βίβιαν, Λέκουε (71’ Γκαρθία ντε Αλμπενίθ) – Βέσγκα (64’ Άντερ Ερέρα), Ρουίθ Ντε Γκαλαρέτα – Νίκο Γουίλιαμς (46’ Άλεξ Μπερενγκέρ), Ουνάι Γκόμεθ (46’ Οϊάν Σανθέτ), Μουνιαΐν (46’ Γκουρουθέτα) – Ινιάκι Γουίλιαμς.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο (50’ λ. τρ. Ρούντιγκερ), Αλάμπα, Φραν Γκαρθία – Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (71’ Κρόος), Μπέλιγχαμ – Ροντρίγκο (80’ Χοσέλου), Βινίσιους Ζούνιορ (80’ Μόντριτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο