fbpx

Λαμία – Ατρόμητος 0-2: Φιλική νίκη με Αγκιμπού οι «Περιστεριώτες» (vid)

Λαμία – Ατρόμητος 0-2: Φιλική νίκη με Αγκιμπού οι «Περιστεριώτες» (vid)

Φιλική νίκη απέναντι στη Λαμία πέτυχε ο Ατρόμητος με μεγάλο πρωταγωνιστή του Αγκιμπού Καμαρά.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν στο 10′ το σκορ με τον Γιουμπιτάνα να αξιοποιεί ιδανικά την κίνηση του Αγκιμπού και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Νάγκι.

Το 2-0 έγινε 10 λεπτά αργότερα με τον Ανγκέλσκι. Η Λαμία είχε μόλις μια μεγάλη στιγμή με το φάουλ του Ακούνια να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς σημαδεύτηκε πάντως και από μια γενικευμένη σύρραξη όταν ο Σλίβκα έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Αγκιμπού με τους ψυχραιμότερους όμως την σταματούν.

ΛΑΜΙΑ: Νάγκι, Νούνιες, Κορνέζος, Μαρτίνες, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Καρλίτος, Σιμόν, Σλίβκα, Λονγκό και Ακούνια.

Έπαιξαν και οι: Μούλα, Τσούκαλος, Πάβλοβετς, Μάλτσι, Στάνκο και Τσιλούλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Αγκ. Καμαρά, Ανγκιέλσκι, Γιουπιτάνα και Ντιρκς.

Έπαιξαν και οι: Βέργος και Κοέν

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – Ατρόμητος 0-2 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Λαμία – Ατρόμητος 0-2 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8xMi8xOC8xOF8zOF82NGQ3Y2NmZWIzMDNmLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M10S”,”uploadDate”:”2023-08-12T18:20:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuqru7a8kigh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο