fbpx

Κηφισιά: Ανατροπή με την έδρα της νέα σεζόν – Εκεί θα παίζουν οι νεοφώτιστοι

Κηφισιά: Ανατροπή με την έδρα της νέα σεζόν – Εκεί θα παίζουν οι νεοφώτιστοι

Η Κηφισιά πανηγύρισε πριν από λίγους μήνες την άνοδο στη Super League, για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιλέγουν τη Ριζούπολη, ως την έδρα της Κηφισιάς για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η ομάδα των βορείων προαστίων δεν ολοκλήρωσε τη συμφωνία που είχε με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης για το γήπεδο και επιστρέφει στο… αρχικό πλάνο.

Ποιο ήταν αυτό; Η εκσυγχρόνηση και χρησιμοποίηση του γηπέδου της Καισαριανής. Ένα γήπεδο στο οποίο η διοίκηση της Κηφισιάς έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς έχει αλλάξει τόσο τον χλοοτάπητα, όσο και τα αποδυτήρια, αλλά και γυμναστήριο.

Η Κηφισιά με τη συμβολή της δημοτικής Αρχής θα τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το γήπεδο να έχει όλα όσα χρειάζονται για τη διεξαγωγή αναμετρήσεων της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί, πως θεωρείται δεδομένα πως η Κηφισιά θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα σε άλλη έδρα.

Δεύτερη έδρα των νεοφώτιστων έχει δηλωθεί το γήπεδο του Ατρόμητου, ενώ μια ακόμα επιλογή, ειδικά για το πρώτο εντός έδρας ματς κόντρα στους Περιστεριώτες, την τρίτη αγωνιστική, θα μπορούσε να είναι το γήπεδο της Λαμίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο