fbpx

Αγγλία-1η αγωνιστική: Τα βλέμματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Αγγλία-1η αγωνιστική: Τα βλέμματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, με την οποία ανοίγει το διάστημα 11-14 Αυγούστου η «αυλαία» της Premier League για τη σεζόν 2023-24, στην Αγγλία

Εκεί η Τσέλσι υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (13/8, 18;30) τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αφήσουν πίσω την περυσινή απογοητευτική σεζόν στο πρωτάθλημα (σ.σ. η Λίβερπουλ έμεινε εκτός Champions League, αλλά κατετάγη πέμπτη, ενώ η Τσέλσι περιορίστηκε στη 12η θέση, μένοντας εκτός Ευρώπης), αλλά και να δηλώσουν… παρούσες στην «κούρσα» για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ, υποδέχεται το Σάββατο (12/8, 14:30) τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρατς Στέιντιουμ» και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή… εκκίνηση στη νέα σεζόν, με στόχο να είναι ξανά μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Τότεναμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο της, αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/8, 16:00) εκτός έδρας τη «συμπολίτισσα» Μπρέντφορντ, ενώ η «αυλαία» της πρεμιέρας κλείνει την προσεχή Δευτέρα (14/8) στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουλβς.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League έχει ως εξής:

Σάββατο 12/8

Άρσεναλ-Νότιγχαμ Φόρεστ
Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ
Μπράιτον-Λούτον
Έβερτον-Φούλαμ
Σέφιλντ Γιουν.-Κρίσταλ Πάλας
Νιούκαστλ-Άστον Βίλα

Κυριακή 13/8

Μπρέντφορντ-Τότεναμ
Τσέλσι-Λίβερπουλ 13/8

Δευτέρα 14/8

Μάντσεστερ Γ.-Γουλβς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο