fbpx

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0: Ορθάνοιχτος ο δρόμος της πρόκρισης

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0: Ορθάνοιχτος ο δρόμος της πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στο Σπλιτ, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, απέσπασε ισοπαλία από την Χάιντουκ (0-0) με τους Κροάτες να έχουν δύο δοκάρια. Ο Δικέφαλος, αν και είχε κενά στο ρόστερ του, κρατάει πλέον στα χέρια του την υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε στο 5′. Ο Νάρει εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουλιεράκης έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να είναι αποτελεσματικός. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 11′. Ο Λιβάγια με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Μλάκαρ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Η Χάιντουκ άγγιξε το 1-0 στο 13′. Ο Σιγκούρ έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο επόμενο λεπτό ο Τσιγγάρας βρέθηκε σε θέση βολής, χωρίς να μπορέσει να “δει” δίκτυα. Στο 15′ ο Νάρεϊ είχε την ευκαιρία να απειλήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στο 31′ ο Γερμανός επιθετικός του Δικέφαλου έκανε εξαιρετική προσπάθεια, πάσαρε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή.

Δεύτερο δοκάρι

Ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση, όμως ήταν τυχερός, αφού οι Κροάτες είχαν και δεύτερο δοκάρι. Στο 47′ ο Λιβάγια επιχείρησε σέντρα – σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα και σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο 54′ ο Τόμας είχε τις προϋποθέσεις να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ήταν άστοχος.
Η Χάιντουκ ανέβασε στροφές και στο 55′ ο Λιβάγια έχασε κλασική ευκαιρία, καθώς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο Ρ. Λουτσέσκου φρέσκαρε την επιθετική γραμμή της ομάδας του με την είσοδο των Τάισον, Σαμάτα, αναζητώντας ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι, μετά το πρώτο εκρηκτικό 10λεπτο, έριξαν τον ρυθμό στο παιχνίδι τους και ο ΠΑΟΚ ροκάνιζε τον χρόνο με σχετική ευκολία. Το ντεμπούτο του με την ομάδα έκανε και ο Οζντόεφ, παρότι δεν είχε αρκετές προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του.

Διαιτητής: Μ/ Κρογκ (Δανία)
Κίτρινες: Σιγκούρ/ Τσιγγάρας, Τόμας, Σβαμπ, Μπαμπά

ΧΑΪΝΤΟΥΚ: Λούτσιτς, Μουφί (95′ Μικάνοβιτς), Σάρλια, Φέρο (79′ Ντιαλό), Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχιτί – Μλάκαρ (67′ Ντόλτσεκ), Οτζίτζα Οφόε (79′ Κάλικ), Μπενραού, Λιβάγια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Φελίπε Σοάρες (72′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (80′ Οζντόεφ), Νάρεϊ (61′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (80′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (61′ Σαμάτα).

**Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στα play-offs την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο από το Ρόζενμποργκ – Χαρτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο