fbpx

ΑΕΚ: Σε βαρύ κλίμα οι προπονήσεις – Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά»

ΑΕΚ: Σε βαρύ κλίμα οι προπονήσεις – Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά»

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι βαρύ τις τελευταίες μέρες, μετά την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν την ίδια διάθεση λόγω των γεγονότων όμως εκτελούν τις εντολές του Ματίας Αλμέιδα αφού γνωρίζουν πως η δική τους δουλειά μέσα στο γήπεδο είναι να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ λόγω της αναβολής έχει να διαχειριστεί στο ξεκίνημα της σεζόν ένα πρόγραμμα «φωτιά» με 6 ματς σε λιγότερες από 20 ημέρες.

Η Ένωση θα παίξει στο Ζάγκρεμπ την Τρίτη και το Σάββατο θα υποδεχτεί τη Ντιναμό στην «OPAP Arena». Αν καταφέρει να προκριθεί θα παίξει 22 ή 23/8 με την Αντβέρπ, ενώ αν αποκλειστεί θα παίξει στις 24/8 με τον χαμένο του Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολούθως στις 26 ή 27/8 θα δώσει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ενώ τις επόμενες μέρες θα παίξει τον επαναληπτικό των ευρωπαϊκών πλέι οφ. Και στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Βόλο για τη Super League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο