fbpx

Άρης – Ντιναμό Κιέβου 1-0: Βήμα για την πρόκριση οι Θεσσαλονικείς (pic)

Άρης – Ντιναμό Κιέβου 1-0: Βήμα για την πρόκριση οι Θεσσαλονικείς (pic)

Ο Άρης φιλοξένησε την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference league, ήταν ανώτερος της αντιπάλου του και βγήκε νικητής με 1-0.

Το ματς:

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στον αγώνα συγκεντρωμένη σε αντίθεση με την Ντιναμό, η οποία αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτό έσωσε ακόμη περισσότερη ώθηση στον Άρη, ο οποίος ξεκινήσει να σουτάρει και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Η Ντιναμό μάλιστα, δέχτηκε πολύ γρήγορα και δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι δεν μπορούσε να πιέσει πολύ δυνατά στην άμυνα.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και να κυκλοφορεί την μπάλα έξω από την περιοχή της Ντιναμό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Η ομάδα από το Κίεβο ανέβασε λίγο τον ρυθμό χωρίς ωστόσο να γίνει ιδαίτερα επικίνδυνη και το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο συγκροτημένες επιθετικά, και έδωσαν βάση στην άμυνα.

Οι Ουκρανοί δειλά – δειλά ανέβασαν την πίεση του πιο ψηλά και προσπαθούν να βρουν χώρους να απειλήσουν, όμως ο Άρης έκλεινε καλά στην άμυνα του.

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς, ανέβασαν με την σειρά τους στροφές και άσκησαν περισσότερη πίεση, η οποία απέφερε καρπούς, καθώς ο Φαμπιάνο κέρδισε πέναλτι και ο Λουίς Πάλμα ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν στο ίδιο ρυθμό πίεσης ενώ οι Ουκρανοί πάλευαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο δεν ήρθε και ο Άρης πήρε τη νίκη.

Ο Λουίς Πάλμα, όταν πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του Άρη, σήκωσε μια φανέλα με το νούμερο 29 , η οποία έγραφε το όνομα Μιχάλης, προς τιμήν του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Γκολ:
Πάλμα 68′ (ΠΕΝ)

Οι συνθέσεις:

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ, Ζούλς, Νταρίντα, Κάρλσον, Πάλμα, Μορόν.

Ντιναμό Κιέβου (Λουτσέσκου): Μπούσκαν, Τίμχικ, Ποπόβ, Σιρότα, Ντουμπίνκοκ, Καμπάλεβ, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Γιαρμολένκο, Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο