fbpx

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Να μείνει «ζωντανός» στο όνειρο – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Να μείνει «ζωντανός» στο όνειρο – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League (21:00, COSMOTE SPORT 1)

Το κλίμα στη Λεωφόρο θα είναι μουδιασμένο, τόσο από τα όσα έγιναν έξω από την «OPAP Arena», όσο και από τον φόβο για νέο γύρο επεισοδίων. Γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου αναμένονται δρακόντεια.

Αναμφίβολα, το έργο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού κάθε άλλο παρά εύκολα αναμένεται να είναι, απέναντι σε μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία, μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά και αδιαμφισβήτητη ποιότητα σε κάθε της γραμμή.

Βέβαια, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, έχουν την υποχρέωση να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να παλέψουν κόντρα στην ομάδα της Μασσαλίας για το καλύτερο δυνατό, καθώς η παρουσία του Παναθηναϊκού στην φάση των ομίλων του φετινού Champions League συνιστά ένα μεγάλο κίνητρο για όλο τον οργανισμό.

Θυμίζουμε πως, αν ο Παναθηναϊκός αποκλείσει τη Μαρσέιγ, θα προκριθεί στα playoffs του Champions League. Αν μείνει έξω από τη γαλλική ομάδα, τότε θα περάσει αυτομάτως στους ομίλους του Europa League, χωρίς άλλα παιχνίδια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο