fbpx

Panathinaikos από τα παλιά, πάει για την πρόκριση στην Γαλλία

Panathinaikos από τα παλιά, πάει για την πρόκριση στην Γαλλία

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την Μαρσέιγ στην Λεωφόρο και πάει για την πρόκριση στην Γαλλία. Το γκολ που δίνει… μισή πρόκριση το έβαλε ο Μπερνάρ στο 84΄, μετά από έναν τρομερό συνδυασμό με τον Ιωαννίδη!

Το ματς

Oι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ενώ ο διαιτητής έδειξε τις διαθέσεις του με το καλημέρα, μιας και έδειξε κάρτα στα 32 δευτερόλεπτα για τον Κοντογκμπιά που πήγε πολύ δυνατά πάνω στον Μαντσίνι.

Το τριφύλλι έκανε… σεφτέ στις φάσεις στο 10΄, όταν μετά από υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας, με τον Βιλένα να αλλάζει για τον Βαγιαννίδη που έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζούριτσιτς, ο Λόντι δεν έκοψε σωστά και η μπάλα στρώθηκε στον Ρουμπεν αλλα το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – Μαρσέιγ | Ο Πέρεθ απειλεί με μακρινό, δυνατό σουτ”,”description”:”ΠΑΟ – Μαρσέιγ | Ο Πέρεθ απειλεί με μακρινό, δυνατό σουτ”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8wOS8xOC8yMF8wMV82NGQzZDhkMTg5ZDhmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT36S”,”uploadDate”:”2023-08-09T18:17:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuo7xi154j5d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Η Μαρσέιγ δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και ο Μαρθελίνο ξεκίνησε να φωνάζει στους παίκτες του από τα πρώτα λετπά, ενώ κάρτα δέχθηκε και ο Εντιαγέ στο 15΄ για διαμαρτυρία.

Οι πράσινοι στο 19΄ έχασαν ευκαιρία με τον Γεβντάι, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά χωρίς αν απειλήσει.

Στο 21΄ ήρθε και η πρώτη καλή ευκαιρία των Γάλλων. Ξεδιπλώθηκε γρήγορα η ομάδα του Μαρθελίνο και μετά τη σέντρα του Ουνάχι, που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση, ο Ομπαμεγιάνγκ όμως έπιασε κάκιστη κεφαλιά, παρότι είχε εξαιρετικές προθέσεις.

Στο 30΄ οι πράσινοι έκλεψαν από τον Κοντογκμπιά και βγήκαν γρήγορα στην επίθεση τον Παναθηναϊκό ο Τζούριτσιτς, αλλά άργησε να περάσει την μπάλα στον Βιλένα που είχε κάνει το overlap.

Στο 38΄ ο Βέρμπιτς έχασε τεράστια να γίνει απειλητικός και στη συνέχεια κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο ο Χουάνκαρ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ουνάχο να κάνει ένα μακρινό σουτ στο 44΄ το οποίο μπλόκαρε ο Μπρινιόλι.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο 49΄ έγινε ταχύτατη κόντρα του Παναθηναϊκού, με τον Σπόραρ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να σπάει στον επερχόμενο Τζούριτσιτς που έκανε κακό τελείωμα.

Πάντως στην αμέσως επόμενη φάση απάντησαν οι Γάλλοι! Ο Ουνάχι με την κλασική του κίνηση συνέκλινε προς τα μέσα και σούταρε στην απέναντι γωνία, ωστόσο έγινε επέμβαση από τον Γεντβάι, ο οποίος έβαλε το κεφάλι του και έδιωξε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κλάους έπιασε ένα κακό σουτ.

Οι πράσινοι πατούσαν καλύτερα και έχασαν και άλλη ευκαιρία στο 53΄. Εκεί ο Βαγιαννίδης έπαιξε το ένα-δύο με τον Μαντσίνι, έγινε εξαιρετικό γύρισμα του τελευταίου προς τον Σπόραρ που έπιασε… αέρα παρότι είχε τρομερές προϋποθέσεις για να σκοράρει.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – Μαρσέιγ | Τεράστια ευκαιρία με τον Μαντσίνι, άστοχο το πλασέ του”,”description”:”ΠΑΟ – Μαρσέιγ | Τεράστια ευκαιρία με τον Μαντσίνι, άστοχο το πλασέ του”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8wOS8xOS8yN18yMl82NGQzZTg5YTRiMTNhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT33S”,”uploadDate”:”2023-08-09T19:24:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuo9c9w4rkuh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Στο 57΄ έγινε νέα μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό! Έγινε παράλληλο γύρισμα του Χουάνκαρ, ενώ έγινε άψογη προσποίηση του Βιλένα που άφησε την μπάλα αλλά το τελείωμα του Μαντσίνι μέσα από την περιοχή κατέληξε πάνω από την εστία.

Πάντως, στο 65΄ οι πράσινοι είδαν τον Κοντόγκμπια να αποβάλλεται και οι πράσινοι απέκτησαν πλεονέκτημα.

Έδωσε τη λύση ο Μπερνάρ με μαγικό γκολ

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – Μαρσέιγ | Συνεργασία – όνειρο, σκοράρει ο Μπερνάρ για το 1-0!”,”description”:”ΠΑΟ – Μαρσέιγ | Συνεργασία – όνειρο, σκοράρει ο Μπερνάρ για το 1-0!”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8wOS8xOS81MV81NV82NGQzZWU1YjcyODhiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M30S”,”uploadDate”:”2023-08-09T19:51:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuo9wwrb3no9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Οι πράσινοι παρότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοίμ ωστόσο η λύση ήρθε στο 84΄ με τρομερό γκολ. Εκεί ο Μπερνάρ συνεργάστηκε με τον Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος έδωσε πάσα στον Ιωαννίδη, που βρήκε ξανά τον Βραζιλιάνο και έγινε το 1-0 σε ένα καθοριστικό σημείο.

Οι ενδεκάδες:
Παναθηναϊκός (Iβάν Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι-Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (79′ Μλαντένοβιτς) -Πέρεθ, Βιλένα (79′ Τσέριν), Τζούριτσιτς (71′ Μπερνάρ) -Μαντσίνι, Βέρμπιτς (58′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (71’΄Ιωαννίδης)

Μαρσέιγ (Mαρθελίνο): Πάου Λόπεθ – Κλoς, Μπαλέρντι, Ζιγκό, Λόντι – Κοντογκμπιά, Βερετού – Ουνάχι (67′ Ρονζιέ), Εντιαγέ (72′ Αρίτ), Σαρ (75′ Μουγκέ) – Ομπαμεγιάνγκ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μια βραδιά από τα παλιά | Η στιγμή της λήξης και οι πανηγυρισμοί των ”πρασίνων””,”description”:”Μια βραδιά από τα παλιά | Η στιγμή της λήξης και οι πανηγυρισμοί των ”πρασίνων””,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8wOS8yMC8wN18yNl82NGQzZjFmZThkODVkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M9S”,”uploadDate”:”2023-08-09T20:08:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuoaa050dpll”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο