fbpx

Νέα αποκάλυψη από τους Κροάτες: «Αντί για χούλιγκαν, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες τουρίστες»

Νέα αποκάλυψη από τους Κροάτες: «Αντί για χούλιγκαν, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες τουρίστες»

Ρεπορτάζ από μία από τις πλέον έγκυρες ιστοσελίδες της Κροατίας, σύμφωνα με την οποία η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες ως φερόμενους δράστες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο, αρκετή ώρα αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν τουρίστες, φέρνοντας στην επιφάνεια ακόμα ένα επιχειρησιακό φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά το έγκυρο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας index.hr:

«Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στις ταραχές στην Αθήνα, μια ημέρα πριν αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πάνω από 90 οπαδών της Ντιναμό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξε έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Γύρω στις 12 έφτασε η είδηση ότι συνελήφθησαν 3 χούλιγκαν και αργότερα ο αριθμός έφτασε στους 9 συλληφθέντες.

Οι ελληνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι χούλιγκαν κρύβονταν εκεί μετά τις μαζικές ταραχές και τις συλλήψεις το βράδυ της Δευτέρας.

Η ελληνική αστυνομία απέκλεισε το ξενοδοχείο και συνέλαβε τους τρεις αναφερόμενους χούλιγκαν. Υπήρξε, μάλιστα, φήμη, σύμφωνα με την οποία είχαν μαζί τους και πολεμοφόδια.

Ωστόσο, η είδηση αργότερα διαψεύστηκε πλήρως.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες στο ξενοδοχείο αποδείχθηκε πως ήταν απλοί τουρίστες, δεν είχαν μαζί τους όπλα και αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι. Οι χούλιγκαν, την ίδια στιγμή, αναζητούνται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο