fbpx

Την παραδειγματική τιμωρία των χούλιγκαν ζήτησε η Υπουργός Αθλητισμού Κροατίας σε επαφή με Βρούτση

Την παραδειγματική τιμωρία των χούλιγκαν ζήτησε η Υπουργός Αθλητισμού Κροατίας σε επαφή με Βρούτση

Επικοινωνία με τον Γιάννη Βρούτση είχε η Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Κροατίας, για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση είχε η Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Κροατίας, Νικολίνα Μπρνιατς, η οποία εξέφρασε τη λύπη και τα συλλυπητήρια της για όσα τραγικά και αδιανόητα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταδικάζοντάς τα απερίφραστα.

Ο κ. Βρούτσης και η κ. Μπρνιατς συζήτησαν για τα απαράδεκτα περιστατικά βίας και χουλιγκανισμού, τα οποία δεν είναι αποδεκτά και δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό. Η Υπουργός Αθλητισμού της Κροατίας ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, προσφέροντας κάθε δυνατή συνδρομή της.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός την ευχαρίστησε και την προσκάλεσε στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχιστούν από κοντά οι συζητήσεις και η διμερής συνεργασία με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού πλαισίου για την αντιμετώπιση του διεθνούς φαινομένου της έξαρσης της οπαδικής βίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο