fbpx

Αποκάλυψη Κροατών: «Έλληνας ο δολοφόνος του 29χρονου»

Αποκάλυψη Κροατών: «Έλληνας ο δολοφόνος του 29χρονου»

Συνέχεια στο θέμα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, δίνουν τα κροατικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ρεπόρτερ του σταθμού Dnevnik Nova TV μετέφερε τις πληροφορίες σχετικά με τους 13 οπαδούς που αφέθηκαν ελεύθεροι, εκ των οποίων οι 4 Έλληνες πολίτες και οι 9 Κροάτες. Επίσης, ένας 19χρονος από την Κροατία συνελήφθη στα σύνορα με την Αλβανία.

Παράλληλα, αναφέρει πως η Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με τα δακτυλικά αποτυπώματα που έχει πάρει από το σημείο της δολοφονίας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης είναι Έλληνας.

«Οι συλληφθέντες οπαδοί θα οδηγηθούν το πρωί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η ελληνική αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου, ο οποίος φέρεται να είναι Έλληνας υπήκοος», είπε ο Κροάτης δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

«Η κατάσταση στην Αθήνα δεν είναι ευνοϊκή ούτε για τους Κροάτες ούτε για την ελληνική αστυνομία. Αφού πληροφορηθήκαμε τι συνέβη κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, φτάσαμε στο σημείο και αρχίσαμε τα γυρίσματα. Όταν κατάλαβαν ότι ήμασταν από την Κροατία, οι Έλληνες όρμησαν πάνω μας και απαίτησαν την κάμερά μας, αλλά ο εικονολήπτης κατάφερε να διαπραγματευτεί, απλά πήραν την κάρτα με την οποία γυρίζαμε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο