fbpx

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Πόνσε – Η υποδοχή από φιλάθλους της Ένωσης και η υπόσχεση

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Πόνσε – Η υποδοχή από φιλάθλους της Ένωσης και η υπόσχεση

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, στην Ένωση, πάτησε τη χώρα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πόνσε είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ τη σεζόν 2018/19 με δανεισμό από τη Ρόμα και σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 21 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αργεντίνος αναμένεται να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός αποθεώθηκε από φίλους της ΑΕΚ που έδωσαν το «παρών» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τονίζοντας: «Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω δεν περνούσαν οι μέρες, αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%».

Και συνέχισε λέγοντας: «Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που είχαμε όταν ήμουν εδώ (σ.σ. 2018/19). Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το “ΟΚ”.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τα δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο