fbpx

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-2: Ισοπαλία στο Ελ Πάσο

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-2: Ισοπαλία στο Ελ Πάσο

Ατρόμητος και ΟΦΗ έδωσαν φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της θερινής τους προετοιμασίας και έδειξαν θετικά σημάδια και οι δύο με το ματς να είναι μοιρασμένο όπως μαρτυρά και το τελικό 2-2.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο τέταρτο είχε πετύχει ήδη δύο γκολ, αφού στο 12′ ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Τις λεπτά μετά, ο Ρομπάιγ νίκησε τον Χριστογεώργο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-9. Στο 41′ ο ΟΦΗ μπόρεσε να μειώσει, χάρη το γκολ του Μπιφουμπά και να πάει με λίγο καλύτερα ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ, μπήκε με καλύτερη διάθεση, προσπαθώντας να κυκλοφορήσει την μπάλα καλύτερα στην επίθεση και κοντά στην περιοχή του Ατρομήτου και σε μία φάση που έδειξε την κλάση του, ο Χουάν Νέιρα έκανε το 2-2 στο 79’, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ και να ισοφαρίζει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Ρομπάιγ

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Λάρσον, Αμπάντα, Μπάκιτς, Μεγιάδο, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Φελίπε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο