fbpx

Τσιγγάρας: «Μπορούμε να προκριθούμε με Χάιντουκ»

Τσιγγάρας: «Μπορούμε να προκριθούμε με Χάιντουκ»

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για τη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ και έδωσε το σύνθημα ενόψει των αγώνων με τη Χάιντουκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κατά πόσο ήταν ένα τρελό παιχνίδι:

«Σίγουρα ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Δεν το είχαμε έτσι στο μυαλό μας αλλά αυτή είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα από νωρίς, έπρεπε να αμυνθούμε και το κάναμε πολύ καλά.

Σίγουρα θα ανοιγόντουσαν οι αντίπαλοι για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και θα είχαμε περισσότερο χώρο. Κερδίσαμε, σκοράραμε πολύ, οπότε ήταν ένα καλό ματς για μας».

Για το συναίσθημα που τους άφησε η πρόκριση:

«Σίγουρα είναι χαρά, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Με έναν δύσκολο, αλλά ωραίο τρόπο οπότε είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό.

Για τα σκαμπανεβάσματα του αγώνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου:

«Είναι περίεργο συναίσθημα αλλά νομίζω το έχουμε ξαναζήσει πριν δύο χρόνια. Είχαμε πάρει κι εμείς κόκκινες, όπως κι εγώ είχα πάρει κόκκινη τότε με την ΑΕΚ και τα παιδιά βοήθησαν. Εμείς οι ποδοσφαιριστές το έχουμε ζήσει και ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις.

Για το πόσο θα βοηθήσει η εβδομάδα που ακολουθεί στο να προσαρμοστούν τα νέα πρόσωπα ενόψει Χάιντουκ:

«Αποκτάμε περισσότερη χημεία, γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Νομίζω όμως ότι ήδη είμαστε αρκετά καλά.

Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε για τη νέα ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο