fbpx

Τερζής: «Είχαμε τρομερή πίεση αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε»

Τερζής: «Είχαμε τρομερή πίεση αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε»

Ο Τόλης Τερζής εμφάνισε τον παράγοντα της ψυχολογικής πίεσης ως τον πιο βασικό για τη μεγάλη δυσκολία, που πέρασε ο Άρης μέχρι να πάρει την πρόκριση  στη δεύτερη αναμέτρηση με την Αραράτ. «Για μας ήταν δύσκολο γιατί είχαμε να διαχειριστούμε την πίεση. Έπρεπε να κερδίσουμε και να πάμε στην επόμενη φάση. Φάνηκε το άγχος που είχαμε από τις φάσεις που δεν ολοκληρώσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά κι αυτό φάνηκε στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου μέρους όπου πήραμε μέτρα στο γήπεδο, δημιουργήσαμε έξι φάσεις αλλά μας έλειψε το γκολ. Μας βοήθησαν οι αλλαγές, καθώς τα παιδιά που μπήκαν στο γήπεδο μάς βοήθησαν άμεσα. Συνολικά, στα δύο παιχνίδια δικαιούμασταν την πρόκριση», τόνισε ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η δική μας ομάδας έχει πολλά νέα πρόσωπα, χρειάζεται χρόνο και μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερη. Ωστόσο, χρόνος δεν υπάρχει γιατί οι αγώνες είναι διαδοχικοί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης, αντιμετωπίζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση για την επόμενη αντίπαλο, την Ντιναμό Κιέβου, ο Τερζής ανέφερε: «Η Ντιναμό είναι ένα μεγάλο κλαμπ, παίζει διαδοχικά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, ξέρουμε τη δυναμική της αλλά τώρα θα τη διαβάσουμε με λεπτομέρεια».

Για τα στοιχεία που κρατάει από τους δύο αγώνες με την Αραράτ, απάντησε: «Θέλω να μας φύγει αυτή η πίεση του πρώτου ημιχρόνου και θέλω να κρατήσουμε το πώς μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Τη θέληση να βάλουμε γκολ, τη βελτίωση που είδα σε κάποια παιδιά και κυρίως την παρεμβατικότητα των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο. Κακά τα ψέματα, αυτό ήταν ένα στοιχείο που δεν είχε η περσινή ομάδα».

Για την απόδοση του Λορέν Μορόν. «Είναι παίκτης ο οποίος ήρθε στο τέλος μαζί με τον Νταβίντ. Δεν έκανε πολλές προπονήσεις με την ομάδα και είναι φανερό ότι δεν έχει ρυθμό γιατί δεν έπαιξε στα φιλικά παιχνίδια της πρώην ομάδας του. Ήταν θετική η παρουσία του, έπαιξε μάλιστα παραπάνω απ’ όσο έπρεπε, ήμασταν συνεχώς σε επικοινωνία μαζί του για τις αντοχές του».

Για την κατάσταση των Κάρλσον, Μπράμπετς. «Ο Κάρλσον έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, ένιωσε ενόχληση και αποφασίσαμε να τον προστατέψουμε καθώς μπορεί να είχε συνέπειες πιθανή χρησιμοποίησή του. Θεωρώ ότι είναι δύο ημέρες υπόθεση. Ο Μπράμπετς πάει καλά και την Τρίτη θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή του».

Για τον Λουίς Πάλμα: «Για τον Λουίς πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ένα παιδί 23 ετών του οποίου το όνομα ακούγεται συνεχώς και μάλιστα ότι υπάρχουν προσφορές εκατομμυρίων ευρώ. Μιλάνε διάφοροι ατζέντηδες γι’ αυτόν και η διαχείριση αυτής της υπόθεσης δεν είναι εύκολη για τον ίδιο, όσο και να του μιλάμε εμείς που το κάνουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πράγματι ήταν διαφορετικός στο παιχνίδι του σε σχέση με το πρώτο. Κακά τα ψέματα, είναι παίκτης βαρόμετρο για μας, μην ξεχνάμε την τρομερή βελτίωση που έχει και θα πρέπει να τον βοηθήσουμε για να είναι προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στη δουλειά του».

Τέλος, ο Τερζής προανήγγειλε ότι θα υπάρξει άμεσα προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο