fbpx

Το συγκινητικό αντίο του Σεν Μαξιμέν στη Νιούκαστλ (vid)

Το συγκινητικό αντίο του Σεν Μαξιμέν στη Νιούκαστλ (vid)

O Άλαν Σεν-Μαξιμέν αποχαιρέτησε την Νιούκαστλ με ένα μακροσκελές μήνυμα και ένα καταπληκτικό video αφού από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Αναλυτικά το ποστ:

«Πριν 4 χρόνια φόρεσα για πρώτη φορά τη φανέλα της Νιούκαστλ. Εκείνη τη στιγμή, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όχι μόνο επρόκειτο να γίνω παίκτης της Νιούκαστλ, αλλά έμελλε να γίνω και Τζόρντι.

Μπορεί να σκεφτείτε «ωραίο μήνυμα αντίο», αλλά το συναίσθημα είναι πιο βαθύ από κάθε λέξη που μπορούσα να πω, από τους πρώτους μήνες που γνώρισα τους ανθρώπους αυτής της πόλης, τους κατάλαβα πραγματικά και αγκάλιασα το ακλόνητο πάθος τους, γι’ αυτό και ήταν τόσο σημαντικό για μένα να τα δώσω όλα και αν αυτό σήμαινε να παίξω τραυματίας ή ακόμα και να μην κάνω στατιστικά, εφόσον θα βοηθούσε την ομάδα μου.

Πιστέψτε με, έπεσα στη Νιούκαστλ, είχα μεγάλες ευκαιρίες να φύγω τις σκοτεινές μέρες, αλλά ήταν πολύ αργά, ήμουν ήδη ερωτευμένος, ήθελα, χρειαζόμουν, έπρεπε να μείνω για να βοηθήσω την ομάδα μου να σώσει τον σύλλογο από την Premier League υποβιβασμός γιατί σήμαινε τον κόσμο για μένα. Φυσικά εκείνες τις σκοτεινές μέρες κάποιοι μπορεί να είχαν τις αμφιβολίες τους, αλλά πάντα πίστευα σε αυτό το κλαμπ και κοιτάζω πού βρισκόμαστε σήμερα, είναι απλά τόσο όμορφο.

Φεύγω από τη Νιούκαστλ όπως θα έπρεπε πάντα και αυτό είναι το μεγαλύτερο τρόπαιό μου γιατί ήμουν μέρος του. Ένα βαθύ ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ εσάς, τους συμπαίκτες μου, τους πιστούς οπαδούς, το προσωπικό, τη Λέσχη, κλπ…

Έχω δει όλα τα μηνύματά σας, σας ευχαριστώ και παρόλο που αυτό το κεφάλαιο τελείωσε, η ιστορία δεν σταματά ποτέ.

Η Νιούκαστλ είναι σπίτι τώρα, θα συνεχίσω να είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου, θα παρακολουθώ κάθε παιχνίδι και όσο ο σύλλογος συνεχίζει να κερδίζει, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο… και σίγουρα θα με ξαναδείς.

Σε αγαπώ, σε αγαπώ ειλικρινά, σε αγαπώ σαν αδερφό Geordie. Μια φορά ένας Geordie, πάντα ένας Geordie».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο