fbpx

Νόριτς – Ολυμπιακός 2-0: Πρώτη ήττα, απογοήτευσαν οι ρεζέρβες

Νόριτς – Ολυμπιακός 2-0: Πρώτη ήττα, απογοήτευσαν οι ρεζέρβες

Την πρώτη ήττα του, από τη Νόριτς με 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο 5ο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του, στο «Κάροου Ρόουντ».

Σε ένα ματς που οι Πειραιώτες είχαν και πάλι θέματα στην αμυντική λειτουργία τους και δεν είναι τυχαίο ότι και στα πέντε φιλικά ματς που έδωσαν μέχρι σήμερα, δέχθηκαν γκολ σε όλα…

Με πέντε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο «Ibrox» απέναντι στη Ρέιντζερς, παρουσίασε τον Ολυμπιακό στο σημερινό φιλικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προκειμένου να δει όλους τους παίκτες του και να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του σχετικά με το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Ετσι στην 11αδα βρέθηκαν αυτή την φορά οι Τζολάκης, Ραμόν, Αγκιμπού, Βρουσάι και Μπιέλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν και πάλι πιεστικοί στην επίθεση, αλλά δεν είχαν την ίδια καλή κυκλοφορία μπάλας όπως στο προηγούμενο φιλικό, ενώ είχαν πάλι θέματα στην αμυντική λειτουργία τους.

Μάλιστα -κι ενώ δεν έδειχναν να κινδυνεύουν- στο 20’ μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Ραμόν έδιωξε προσωρινά το κίνδυνο, αλλά η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον ΜακΛίν που έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μπουχαλάκη άλλαξε πορεία και παρά την προσπάθεια του Τζολάκη κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Ο Ολυμπιακός χωρίς τους Φορτούνη και Καρβάλιο στην ενδεκάδα είχαν πρόβλημα στη δημιουργία του παιχνιδιού, αφού τόσο ο Μπιέλ όσο και ο Αγκιμπού δεν πήραν πρωτοβουλίες και σίγουρα δεν ήταν σε καλή μέρα.

Και μπορεί η Νόριτς να μην απείλησε ως το φινάλε του ημιχρόνου όμως και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να απειλήσει πέρα από μια στιγμή στο 42’ από κλέψιμο του Αγκιμπού αλλά η καλή ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε αφού ο Μασούρας (έπαιξε σέντερ φορ) καθυστέρησε στη συνέχεια.

Στο 2ο ημίχρονο ο Μαρτίνεθ πέρασε στο ματς τον Φορτούνη αντί του αρνητικού Αγκιμπού και μόλις στο 47’ ο Βρουσάι λίγο έλειψε από πάσα του Φορτούνη να ισοφαρίσει μέσα από την περιοχή. Όμως στο 49’ από λάθος έξοδο του Τζολάκη ο Σάρτζεντ από κοντά έκανε το 2-0.

Το γκολ «πάγωσε» τους «ερυθρόλευκους» που στο 51’ δέχθηκαν και τρίτο γκολ αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ του σκόρερ Σάρτζεντ.

Στο 56’ ο Μασούρας απείλησε με δυνατό σουτ αλλά ο Γκαν μπλόκαρε. Στο 60’ πέρασαν στο ματς οι μαντί, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και έκανε ντεμπούτο ο Φρέιρε που είχε κεφαλιά που έδιωξε ο Γκαν στο 63’.

Οι Πειραιώτες ανέβηκαν αισθητά στη συνέχεια και πάτησαν πιο συχνά την αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ και το 2-0 έμεινε ως το τέλος, αφού πρώτα ακυρώθηκε για φάουλ, γκολ του Ρόου στο 86’.

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Γκίμπσον, Σάρτζεντ, Μπαρνς, Φάσναχτ, Σαρά, ΜακΛίν, Ντάφι, Ερνάντες, Γιαννούλης, Στέισι. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ομπαμιντέλε, Ρόου, Πλασέτα, Νούνιες, Φίσερ, Σπρίνγκετ, Γκίμπς, ΜακΚάλουμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (46’ Ανδρούσος), Ρέτσος, Ντόη (60’ Φρέιτε), Ραμόν, Ιμπόρα (73’ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60’ Καρβάλιο), Αγκ. Καμαρά (46’ Φορτούνης), Βρουσάι (60’ Μ. Καμαρά), Μασούρας (60’ Ελ Αραμπί), Μπιέλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο