fbpx

Νεύρα με Αρτέτα και Άρσεναλ ο Τσάβι: «Εμείς παίζαμε φιλικό, εκείνοι τελικό Champions League»

Νεύρα με Αρτέτα και Άρσεναλ ο Τσάβι: «Εμείς παίζαμε φιλικό, εκείνοι τελικό Champions League»

Ο Τσάβι εξέφρασε τα παράπονά του για την προσέγγιση του Μίκελ Αρτέτα στο φιλικού της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ, στο οποίο η αγγλική ομάδα νίκησε με 5-3.

Μάλιστα, άφησε αιχμές για την ένταση και τα πολλά τακτικά φάουλ των Κανονιέρηδων που κατέβηκαν για τελικό Champions League όπως τόνισε.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, όχι τόσο για τους προπονητές. Πήγαινε μπρος πίσω. Παρατήρησα ότι ήταν πολύ πιο έντονοι από μας, η δική μας άμυνα ήταν χαλαρή. Δεν υπολογίζαμε στον Γκάβι και τον Λενγκλέ που είχαν ενοχλήσεις. Είχαμε παίκτες που έπαιζαν σε διαφορετικές θέσεις από τις φυσικές τους. Είδαμε θετικά στοιχεία και κάποια όχι και τόσο θετικά. Ήταν πολύ πιο αποφασισμένοι από μας.

Του είπα στο τέλος του αγώνα ότι έμοιαζε με ματς Champions League γιατί η ένταση που έβαλαν δεν ήταν φυσιολογική για ένα φιλικό, αλλά καταλαβαίνω πως ο καθένας θέλει να νικά. Για μας ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και προερχόμασταν κι από την έξαρση του ιού. Για τους φιλάθλους, το ποδόσφαιρο της Premier League είναι φαντασμαγορικό.
Δεν μας εξέπληξε η δική μας εικόνα, αλλά η δική τους. Τόση ένταση και τόσα τακτικά φάουλ δεν είναι φυσιολογικό πράγμα. Όλοι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά ήταν απλά ένα φιλικό. Ήταν σε έναν άλλον ρυθμό»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο