fbpx

Αραράτ – Άρης 1-1: Στάθηκε όρθιος στην Αρμενία, αυξημένες ελπίδες πρόκρισης (vid)

Αραράτ – Άρης 1-1: Στάθηκε όρθιος στην Αρμενία, αυξημένες ελπίδες πρόκρισης (vid)

Στο γήπεδο FFA Academy Stadium-Yerevan ο Άρης απέσπασε ισοπαλία από την Αραράτ στην Αρμενία (1-1) και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και μπόρεσαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, ωστόσο ο Αρης αντέδρασε και ισοφάρισε.

Οι Αρμένιοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 9’. Ο Σερομπιάν συνέκλινε από δεξιά προς τον άξονα, σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Κουέστα.

Το σκορ άνοιξε στο 11’. Μετά από λάθος του Πάλμα, ο Σερομπιάν πήρε την μπάλα από δεξιά, πέρασε τον Ζουλ, σέντραρε, με τον Έζα να πλασάρει σε ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0. Οι παίκτες του Άρη φώναξαν για φάουλ στον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Στο 14’ ο Ερμάκοφ απέκρουσε σουτ του Γκρέι και στην εξέλιξη της φάσης δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Νταρίντα.

Ισοφάριση

Ο Αρης ισοφάρισε στο 21′. Ο Εμπακατά πάσαρε στον Νταρίντα στην περιοχή, αυτός τροφοδότησε τον Πάλμα που σκόραρε σε κενή εστία (1-1).

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Άρη που πίεσαν τα επόμενα 15 λεπτά και προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ματαρίτα (28’) και Εμπακατά (31’).

Δοκάρι

Στο 38’ ο κινητικός Σερομπιάν απείλησε την εστία του Κουέστα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Αραράτ έχασε τριπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Σερομπιάν βρήκε τον Αλεμάο από δεξιά, αυτός έκανε το γύρισμα στον Γένε, ωστόσο ο Κουέστα αποσόβησε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια ο Καστανιέιρα με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι, ενώ το νέο σουτ του Γένε πέρασε άουτ.

Στο 54’ σουτ του Γένε, άουτ η μπάλα, ενώ στο 56’ σουτ του Πάλμα δεν βρήκε στόχο.

Στο 61’ ο Μορόν πίεσε τον Ερμάκοφ, έβαλε το πόδι του στο διώξιμο της μπάλας και από την κόντρα έφυγε άουτ. Στο 81’ ο Αρης έχασε ευκαιρία να αρπάξει το «διπλό». Η μπάλα στρώθηκε στον Μορόν εκτός περιοχής, αυτός σούταρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ερμάκοφ.

Γκολ: 11’ Εζα /21΄Πάλμα

Διαιτητής: Μπουλάτ Σαρίγιεφ (Καζακστάν)

Κίτρινες: Μπουένο, Αβανεσιάν, Γκργκοριάν /Ζουλ, Μορόν, Κουέστα

Αραράτ (Βαρντάν Μινασιάν): Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν, Ομπιέρο, Καστανιέιρα (65’ Αμπατσουμιάν), Τέρα (55’ Μουραντιάν), Σερομπιάν (73’ Γκμπομαντού), Γένε, Έζα (73’ Αβανεσιάν).

Άρης: (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ουντομπάτζο, Ματάριτα, Νταρίντα, Ρουπ (67’ Πάβισιτς), Ζουλ (67’ Τζούρασεκ), Πάλμα (85’ Φεράρι), Μενέντες (45’ Κάρλσον), Γκρέι (59’ Μορόν).

Για τα Highlights πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο