fbpx

Τζούριτσιτς: «Μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο» (vid)

Τζούριτσιτς: «Μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο» (vid)

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς σχολίασε μετά το 3-1 επί της Ντνίπρο πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στο πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν περιμέναμε το 3-1, μπορούμε να βελτιωθούμε, πάμε στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής με ρώτησε αν θα μπορέσω να συνεχίσω και εγώ του είπα πως μπορώ και κατάφερα να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος παίξαμε καλά και εγώ και η ομάδα. Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Φίλιπ Τζούρισιτς στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Φίλιπ Τζούρισιτς στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8yNS8yMC81NV8xOF82NGMwMzZiNmJlNGRiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M34S”,”uploadDate”:”2023-07-25T20:56:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cubjwht82km9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο