fbpx

Στην επίθεση ο Ηρακλής: Προσφυγή κατά της Super League 2

Στην επίθεση ο Ηρακλής: Προσφυγή κατά της Super League 2

Στην αντεπίθεση ο Ηρακλής κατά της απόφασης της SL2 για απαγόρευση μεταγραφών και προθεσμία για να αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Ηρακλής είναι εδώ και μέρες στα μαχαίρια με τη SL2 που λόγω της υπόθεσης Μάρα έχει δώσει 30 ημέρες προθεσμία για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, απαγορεύοντας του παράλληλα τις μεταγραφές.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε στην αντεπίθεση και προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης ενώ έκαναν καταγγελία κατά του προέδρου της Πέτρου Μαρτσούκου.

Αναλυτικά τα όσα ισχυρίζονται:

«Η απόφαση να φέρει το θέμα αυτό για συζήτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ είναι πέρα από κάθε δίκαιο και ηθική, δεδομένου ότι είναι μη νόμιμη και εντελώς παράνομη και αντίκειται στις ρητές διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών του Αστικού Κώδικα.

Μια απόφαση την οποία έλαβε το ΔΣ της λίγκας μπορεί να ανακληθεί και τροποποιηθεί μόνο με απόφαση αυτού, δηλαδή του ΔΣ.

Ο πρόεδρος από μόνος του δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα και δεν του χορηγεί καμία διάταξη νόμιμο δικαίωμα και εξουσιοδότηση για να προχωρήσει στην απόφαση αυτή ώστε να μη σέβεται την απόφαση του ΔΣ και να ανακαλεί την απόφαση αυτού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο