fbpx

Νέο χορηγός για τον Αστέρα Τρίπολης

Νέο χορηγός για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη χορηγική συνεργασία με την εταιρεία NAMA ENTERPRISE.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η εταιρεία NAMA Enterprise L.T.D. ανακοινώνουν τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και NAMA ENTERPRISE ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που υπόσχεται να ξεπεράσει τα όρια των παραδοσιακών αθλητικών χορηγιών. Η δέσμευση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για αποφασιστικότητα και ομαδικό πνεύμα ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις βασικές αρχές της NAMA ENTERPRISE.

Η NAMA ENTERPRISE είναι μια κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως γνωστή στην εμπορία τροφίμων, ζωοτροφών, καθώς και ενεργειακών προϊόντων. Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, το Χονγκ Κονγκ και το Ντουμπάι και είναι γνωστή για την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο.

Μέσω αυστηρών ποιοτικών ελέγχων και συνεργασιών με αξιόπιστους προμηθευτές, η εταιρεία διασφαλίζει ότι μόνο τα καλύτερα συστατικά φτάνουν στους πελάτες της, ξεπερνώντας τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. Επιπλέον, η NAMA ENTERPRISE διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην αγορά ζωοτροφών. Επιπροσθέτως, η NAMA ENTERPRISE συμβάλλει ενεργά σε λύσεις βιώσιμης ενέργειας με την εμπορία οικολογικών pellet ξύλου, ευθυγραμμιζόμενη με τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική συνείδηση.

Με την παγκόσμια παρουσία και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της, η NAMA ENTERPRISE εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους πελάτες, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις και εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τους, επισκεφθείτε: www.namaenterprise.com.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο