fbpx

Φιλική ήττα με 3-2 από την Μπρέντα για τον ΟΦΗ (vid)

Φιλική ήττα με 3-2 από την Μπρέντα για τον ΟΦΗ (vid)

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπρέντα στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία.

Οι Κρητικοί είχαν καλά διαστήματα στην αναμέτρηση, όμως πλήρωσαν ουσιαστικά τα αμυντικά κενά και τα λάθη τους.

Με ένα εξ αυτών στα πρώτα δευτερόλεπτα βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Καρώ πέτυχε αυτογκόλ, γυρνώντας την μπάλα στον Μανδά που δεν κατάφερε να την διώξει. Η αντίδραση του ΟΦΗ όμως ήταν άμεση, αφού στο 3’ ο Τοράλ έκλεψε την μπάλα και σκόραρε με ωραίο σουτ στην κίνηση για το 1-1.

Στο 17’ η Μπρέντα έκανε το 2-1 με τον Γκάρμπετ να εκμεταλλεύεται την λάθος εκτίμηση του Γιαννούλη, να περνάει τον Μανδά και να σκοράρει.

Στο 45’ ο ΟΦΗ έφερε και πάλι το μας στα ίσα. Ύστερα από πίεση ψηλά η μπάλα έφτασε στον Νέιρα, ο οποίος με απίθανη λόμπα «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-2.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Κρητικοί έμειναν και πάλι πίσω στο σκορ. Μετά από λάθος γύρισμα προς την άμυνα, ο Γκάρμπετ εκμεταλλεύτηκε την αδρανή αντίδραση και πλασάροντας ψύχραιμα, έκανε το 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Μπρέντα 2-3 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”ΟΦΗ – Μπρέντα 2-3 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8yNS8xNS80MF8yNV82NGJmZWNlOWRmNmVmLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M45S”,”uploadDate”:”2023-07-25T15:30:23.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cubcy4ytrntl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο