fbpx

Οικονόμου – Μπαλτάκος: Μίλησαν για τα στημένα ματς

Οικονόμου – Μπαλτάκος: Μίλησαν για τα στημένα ματς

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου.

Σε αυτή τη συνάντηση γνωριμίας, όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ, «διατρανώθηκε η θέληση και των δυο πλευρών για συνεργασία προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά του Αναπληρωτή Υπουργού επισημάνθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΓΓΑ, ότι «η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να μην περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή, αλλά να λειτουργήσει ως μέρος της λύσης των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως εγγυητής της αναβάθμισής του τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές περιβάλλον, επιμένοντας στη νομιμότητα, τη διαφάνεια και το ευ αγωνίζεσθαι».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε επίσης ότι «θέλουμε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο να είναι υπερήφανοι οι Έλληνες φίλαθλοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις και με τα αποτελέσματα να κρίνονται έντιμα μέσα στο γήπεδο».

Έγινε συζήτηση για τα στημένα ματς και οι δύο πλευρές περιμένουν τις εξελίξεις από τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Ο Υπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα ενόψει των επόμενων αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο