fbpx

Επίσημο: Στην Ντόρτμουντ ο Σάμπιτσερ

Επίσημο: Στην Ντόρτμουντ ο Σάμπιτσερ

Ο διεθνής Αυστριακός μέσος Μαρσέλ Σάμπιτσερ εντάχθηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με τετραετές συμβόλαιο, ερχόμενος με μεταγραφή από την αιώνια αντίπαλο Μπάγερν Μονάχου, ανακοίνωσε απόψε (24/7) η δευτεραθλήτρια της Μπουντεσλίγκα.

Oι σύλλογοι δεν αποκάλυψαν οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 29χρονος υπέγραψε στους Βεστφαλούς έναντι 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σάμπιτσερ, ο οποίος έχει 71 διεθνείς συμμετοχές και είναι ο «υπαρχηγός» της Αυστρίας, εντάχθηκε στην Μπάγερν από τη Λειψία το 2021, προτού παραχωρηθεί δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο.

«Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να φορέσω τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι συζητήσεις με τους προπονητές της ήταν εξαιρετικές και μου έδειξαν πόσο φιλόδοξος θέλει να είναι ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο παίκτης.

Ο Σάμπιτσερ σκόραρε δυο φορές κι έδωσε ισάριθμες ασίστ σε 54 εμφανίσεις με την Μπάγερν, ενώ στη Γιουνάιτεντ σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε μία ασίστ σε 18 αγώνες.

«Ο Μαρσέλ είναι ένας έμπειρος παίκτης που παίζει στο κορυφαίο διεθνές επίπεδο εδώ και χρόνια. Ταιριάζει ακριβώς στο προφίλ που ψάχναμε…», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

«Είναι σωματικά δυνατός και επίσης αποπνέει μεγάλη απειλή για γκολ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσωπικότητά του θα γίνει επίσης σημαντικός πυλώνας της ομάδας και ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί σε σκληρά παιχνίδια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο