fbpx

Βόλος – ΑΕΚ 0-3: Έβγαλε… γούστα η Ένωση, φωτιά ο Λιβάι που πέτυχε δύο γκολ (vid)

Βόλος – ΑΕΚ 0-3: Έβγαλε… γούστα η Ένωση, φωτιά ο Λιβάι που πέτυχε δύο γκολ (vid)

Η ΑΕΚ ήταν και πάλι απολαυστική κατά διαστήματα και με πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία που σκόραρε δύο φορές νίκησε σε φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο 3-0 τον Βόλο.

Για την Ενωση έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Ροδόλφο Πισάρο που φάνηκε να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, είχαν μία καλή στιγμή, αλλά δεν τους άφησε ο Στάνκοβιτς να σκοράρουν. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λιβάι που πέτυχε δύο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο η Ενωση έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίες μεσοεπιθετικά.

Στο 3’ ο Ντέλετιτς πέρασε μπαλιά «πάρε-βάλε» στον Μύγα, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς, ο οποίος τον νίκησε.

Στο 8’ οι Τσούμπερ-Λιβάι άλλαξαν την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ζίνι που πήγε να σκοράρει με λόμπα, αλλά ήταν άστοχος. Στο 12’ ο Τσούμπερ πάσαρε στον Ζίνι που και πάλι δεν βρήκε στόχο. Το σκορ άνοιξε στο 16’. Ο Ζίνι μπήκε από αριστερά, προσπάθησε να πλασάρει, ο Κόστιτς απέκρουσε, αλλά ο Ανγκολέζος φορ πήρε πάλι την κατοχή της μπάλας, έστρωσε στον Λιβάι κι αυτός με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για την Ένωση. Στο επόμενο λεπτό ο Ελίασον σέντραρε, ο Ζίνι πήρε την κεφαλιά, όμως δεν μπόρεσε για τρίτη φορά να σκοράρει.

Στο 21’ ο Βόλος απείλησε με τον Ντέλετιτς και στο επόμενο λεπτό έγινε το 0-2. Ο Τσούμπερ άνοιξε την μπάλα στον προωθημένο Μοχαμάντι, αυτός έσπασε μέσα στην περιοχή στον Λιβάι, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κόστιτς για δεύτερη φορά.

Το ματς είχε ρυθμό και στο 25’ ο τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε τον Ζίνι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κίτσος πήρε την… μπουκιά μέσα από το στόμα του Λιβάι. Ο φορ της ΑΕΚ στο 28’ κέρδισε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 36’ βρέθηκε σε θέση βολής ο Βίντα με τον Κόστιτς να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 39’ ήταν η σειρά του Στάνκοβιτς να αποκρούσει απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς. Στο 44’ ο Ζίνι πάσαρε στον Τσούμπερ, το πλασέ του οποίου δεν βρήκε στόχο.

Αλλαξε όλη την ομάδα

Στο δεύτερο μέρος ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε όλη την ενδεκάδα. Στο 52’ ο Άμραμπατ μπήκε ωραία στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα, με τον Φαν Βέερτ να πιάνει το γυριστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, μετά από κόντρα στο σώμα του Μύγα.

Στο 59’ ο Πισάρο σούταρε, αλλά ήταν άστοχος. Το 0-3 έγινε στο 61’. Ο Άμραμπατ πάσαρε στον Μαχαίρα εκτός περιοχής Βόλου, αυτός σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 71’ ο Χατζισαφί πέρασε την μπάλα στο Πισάρο, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 78’ ο Αμραμπατ σέντραρε, ο Πισάρο κέρδισε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος. Νέα φάση για την ΑΕΚ στο 90’. Όμορφο σήκωμα της μπάλας του Λαμαράνα στον Πισάρο, αυτός την… τσίμπησε, αλλά ο Φαν Βέερτ δεν μπόρεσε να τη βρει για να σκοράρει.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς (61’ Παπαδόπουλος), Μύγας, Κρούζλιακ, Σιέλης (42’ Ασλανίδης), Κίτσος (66’ Λούνα), Ντέλετιτς (46’ Αλχο), Τσοκάνης (61’ Μπαριέντος), Γκλάβτσις (76’ Μεταξάς), Τρουιγέ (76΄Καραγιάννης), Μραζ (46’ Κόμπα), Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς (46’ Αθανασιάδης), Σιντιμπέ (46’ Ρότα), Βίντα (46’ Μήτογλου), Μουκουντί (46’ Γεμπόα), Μοχαμάντι (46’ Χατζισαφί), Ελίασον (46’ Αμραμπατ), Σιμάνσκι (46’ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (46’ Λαμαράνα), Ζίνι (46’ Πισάρο), Γκαρσία (Φαν Βέερτ), Τσούμπερ (46’ Μαχαίρας).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βόλος ΝΠΣ – ΑΕΚ 0-4 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Βόλος ΝΠΣ – ΑΕΚ 0-4 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8yMy8yMC8xMV8yNl82NGJkODk2ZTE2MTA5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M41S”,”uploadDate”:”2023-07-23T20:14:38.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cu9tps4t9jxt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο